Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prenatrpani smo primitivizmom , papanlukom , jakim uticajem šunda sa istoka , trovanjem mladeži smećem sa TVa , društvenih mreža , neta i drugih masovnih medija , pogrešnim idealima i poremećenim sistemom vrijednosti što kao posljedicu ima trend koji je sada in ... ali , kao i svaki trend proći će i ovaj .... nadam se i brzo , vrijeme je ....
Bravo! I love it!
U danasnjoj muzici samo imas kuknjavu i kmecenje o izgubljenoj ljubavi.. Poslusas i zaboravis.
Zlatarevo Zlato, daj suti, i sviraj svoju muziku po Holandiji, Finskoj... a nama ostavi naš emanet Turbo-folk, Sevdah, Narodnu, i Izvornu muziku, uz koju se narod opusti i zaboravi na probleme barem dok pjesma traje. A ako se tebi ne svidja ti suti, ja ni cuo za tebe nisam, sto pokazuje tvoju popularnost "svjetsku". Hvala ti !!!!.
'naći bože
jbg, to (ć) me bode u oko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kada bendovi kao sto su letu stuke i zoster ne uzivaju u masovnoj popularnosti sirom BiH vec samo vrlo mali broj raje slusa to znaci da smo u totalnom sjebu
...a jel uvas reload f5 ili ctrl+f5? ...nešto šteka...
...mozilla ff :))
...čoek svaki dan nešt novo nauči :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Devojkaaa za jedno vece misli ima meee a kod tebe su jos uvek moje gaciceee :-D
Cecu nemoj zaboraviti...
Tako je prvo ide neka muzika da ti se zanebesa, onda alkohol, droga, žene, udaraju u neku silu i onda to ponavlja tri minute i svakako da ne zaboravi da kaže kako je on/ona najbolji i da su im svi pod nogama..
Nediiim, jesi li to tiiii?