Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klixe Supertalent je na NovaTV, a ne na RTL-u
Za razliku od drugih koji su Denisa slušali jednom ili eventualno dvaput u životu mi smo u Sarajevu u Ferhadiji imali privilegiju da ga slušamo čitavo ljeto. Hvala ti Denise za jedno drugačije ljeto u Ferhadiji.
Meni je jedino zasmatalo što roditelji zarađuju preko njega . Dođu , otac mu postavi instrumente i razglas , a mati sjedne u obližnji kafić . Otac donosi lovu majci , jer on stoji uz mladića . Ako ti novci služe za ljekove mladiću aferim , ako ne meni se ne sviđa ponašanje :(
@Cvita56 pa kome trebaju dati novce. valjda se oni brinu o njemu i kupuju mu sta mu treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgori je emotivni hendikep,kako vidimo ostali se lakse podnose....svu srecu djecace,i neka te Bog cuva od ovih ostalih.
Saša Matić za sirotinju.
@SeksualniKrkan umri,spasi planetu
motala si uvijeeek cistaak