Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irska je dosadna, jedino je caka sto se ova dva momcica drze za ruke.
Sreca pa ne saljemo nase predstavnike.
Cista masonija sa skrivenim porukama u pozarini( piramida, oko, davidova zvijezda itd.) znaci pobjeda zagarantovana... fujjjjjj
Ne znam dali ce pobjediti, ali si u pravu sto se tice "skrivenih" poruka. Prosle godine ih je bilo i te kako. ove godine moguce da pobjede italijani jer njihova poruka u tekstu odgovara "Njima".
Ovaj put će pobijediti peder heteroseksualac vegetarijanac
da smo poslali Božu i Fudu duet dobili bi garant.
Pederluk i masonizam at its finest...
Jos mi nije jasno kako Grcka nije prosla dalje a bila mi je favorit za osvajanje Sretno Kipru i Italiji
Kipar prvi po kladionicama
Kipar je na kladionicama broj 1 za osvajanje Eurosonga ove godine, konkurenti su mu Izrael, Estonija, Bugarska.Sou prati preko 200 miliona ljudi.( najgledanije nesportski show na svijetu)
uglavnom ovo euro natjecanje u izvodjenju pjesama je postalo pedderski lobi za promovisanje ne morala