Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala momcima za fenomenalan koncert sinoc u Brnu :) i drzim vas za rijec da opet dolazite! puno srece!
Jes\' al kad bi bilo budala, Dubioza uz Edu u Hrvatskoj i Sloveniji najpoznatiji i najposjećeniji bosanski bend, sviraju stalno i svugdje se vraćaju jer je raja prezadovoljna njihovim nastupima. Meni lično su se pokvarili nakon drugog albuma ali ne mogu da ne priznam da su postali regionalna velesila :) Svako dobro DK!
Armin i Brano sami pisu komentare uz malu pomoc ostalih dubioznih mladica. GOLEMO! Toliko su zajebani da nisu nikada imali uspjesan koncert u BiH a ni sire a da je njihov, da su prodali karte. Uvijek se slikaju na nekom festivalu kao razvaljuju a sviraju za 100km po glavi. BLAM BLAM
sinoc nakon odgledanog intervjua postiram tekst i danas je tekst izbrisan...voljela bih znati ZASTO? samo sam rekla da jedva cekam koncert u Brnu u Ceskoj, da nas ne zaobidju jer sam proslim bila prezadovoljna... neko se ovdje zaHebava sa mnom,ha?
Pravo mi je zao sto oni nisu isli na Eurosong i prestavili nas BiH-ce kakvi jesmo svidjeli bi se publici 100% i atmosfera bi bila najjaca :D hocemo DUBIOZU na Eurosong ....kada ce biti u Sarajevu sa novim albumom???
Motaj motaj motaj smotaj :o)
e ovo je nemoguće ...da dosada nijedan negativan komentar nema...pa gdje ste miševi.... DK je nešto najbolje što se desilo poslije rata u BiH , a i u regionu !!!
Bavim se muzikom dugi niz godina i pratim desavanja na muzickoj sceni u BiH i moram vam reci da je DK jedno savrsenstvo i remek-djelo a pogotovo kad se osvrnes na nase najjace muzicare poput Zeleta,Harija,Alena i dr.skoro da im se album i neprimjeti .DK je jedno savrsenstvo teksta i melodije i po mom misljenju,jedan od najjacih bendova u BiH.
Nedavno sam kupio firmu ilegal preko iTunes-a i mrak je jedva cekam novi album.
ma meni su prejaki ljudi :) sluso ih za novu godinu bgm su jaki! :D samo naprijed, treba nam vise momaka poput ovih... i mene :)))
gdje su oni koji podrzavaju one pjesme o MAJMUNIMA evo sta je grupa, nek uce
DUBOIZAAAAA VOLIM TEEEE!!!!!! A SADA PLANIRAJTE TURNEJU PO AMERICI. OVDE U ST. LOUIS-U SVE SAMI TURBO FOLKASI!!! DAJ MOLIM VAS BAR POKAZITE IM STA ZNACI \"COOL\"!!!
Ma nema dalje.... a jadan ja kadet mi ne vrijedi ni dvije stoje... nccc, a bas ga htio talnut nekom... hmm... Nema dalje, svaka cast... svako jutro obavezno preslusat, da znam kako se ponasati... lol
joj jest se pozelilo DK sutke u pi.cku materinu nek ide sve !!!
Mislim da su dobri, ali ću ipak sačekati nekoliko komentara da saznam zašto ne valjaju.