Vrlo dobar festival
0
Napalm Death u Sarajevu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko kosta ulaznica?
Super!!!
13 albuma - da. Ali procitaj malo bolje. U oficijelna izdanja spadaju i EP, DVD, kompilacije...
Suffer the children!
informacija da je 38 oficijelno izdanje je smijesna. radi se o 13-om albumu.
Nisam znao da imas usi...
Ali ce zato Sharan i ekipa da oderu Napalm Death....Uvjezbali su se pravo...
MUZEJ VOSTANIH FIGURA veliki koncert veliki bend a mali prostor. kako ba? ubleha. bend kosta ko svaki hrvatski izvodjac, hocu reci pali qrcu za usi pa sad dosli u sa, kao i tito i tarantula onomad. ovaj koncert je znacajan koliko i lanjski snijeg, ali eto ,,,
jaooooo idemo idemo samo još 10 dana!!!
Ovo je merak!!! Vec sam dva puta vidio Napalm Death! Legende su i uz to veoma simpaticni. Imam sest njihovih albuma. Po meni su najbolji Fear, Emptiness and Despair i Wounds from the exit mouths. Ko ovo propusti, naravno ako slusa metal, punk itd., on je sam kriv. :-) Uzivo su sjajni! Vidimo se!
Konacno da u Sarajevu pogledamo normalan koncert. Napalm Death sam gledao 3 puta do sada i mogu samo reci ZAKON. Odlicna vijest da su prebacili koncert u Slogu. Jedva cekam!
opusti se braca, koncert je premješten u slogu zbog velike potražnje za kartama ;) a nakon D.R.I. \'04 niko bitniji nije došao u sarajevo, ovo ima da bude koncertčina!!
PA OVAJ KONCERT JE U KINO BOSNA .... STA SE PROSIPATE / PR VAM JE DEKONCENTRISAN....