Dino Šaran, Letu štuke
0
"Nama ne treba Eurosong, već nešto drugo"
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da , nama je potrebna kesa na glavi.
E moj Sarane, nit si ti Morrison, nit je ovo California, nego snimi neku novu prangiju, za lokalni level, pa da slusamo u ovo gluho vrijeme, da nam brze prodje camotinja!
ja, sad ne treba nakon sto je ono napisalo odron pjesmu prosle godine i pokazalo se k\'o g.vno!!! joj sto ne mogu kvazi umjetnika i nadri autora, ocam\'
ovaj čovjek s kesom na glavi ima 42 godine
Kakva ti je bila pjesma imaš sreće što te nisu uhapsili zbog terorisanja sluha gledatelja Eurosonga... najbolje bi bilo da se ne javljas, a pogotovo da pišeš pjesme, zamotaj se u tu vreću i pusti sposobne da nam donesu makar malo radosti.
BAŠ SI PRAVI ŠARAN, ŠARANE
Šoorane gdje si kupio tu kesu, da kupim i ja, da mi ne kisne gloova.
Majne song for eurosong: He gave me the noga He gave me the noga He gave me the noga Refren:the noga the noga the noga He gave me the noga again He gave me the noga again He gave me the noga again Refren:the noga the noga the noga He gave me the noga for the third time He gave me the noga for the third time He gave me the noga for the third time Refren:the noga the noga the noga He gave me his famous The Noga... Pjesma se zove The noga i uskoro ce postat The hit :)))))
Nemojte ljudi to je naš urbani autor prava fgr hihihi
sjooo kompleksaša, dino je odron, al šaran je odron odrona, sjeća li se iko njegove pjesme
Najgoru pjesmu u povijesti BiH je komponovao....FUJ
svaka ti je na mjestu! Beton!
Narkoman, sta ces...
Dino Merlin je pjevač kome su Prince i Michael Jackson gostovali na svakom albumu...::))) A i pjevao nam je patriotske pjesme u ratu iz Njemačke.:)
\"Prošle godine sam se prijavio zbog ekonomskog aspekta. Htio sam da se pjesma vrti na stranim radio-stanicama i da ubirem novac od tantijema\". Pjesma se kod nas nigdje nije vrtila kamoli po stranim radio stanicama hahahahaha....napravio si obicno S*R*A*NJ*E.....da nam komsija nije bilo ne bi ni 17.zavrsili...i on nesto prica....POKLOPI SE
merline umri konacno...sharane nabij njemu tu kesu na glavu bem ga stara
jest, da je pametan svima bi dzabe radio muziku a u slobodno vrijeme bi prosio!