Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA......... EJ LJUDI ENO JA VIDIO BONU NA MARKALAMA KUPUJE PAPRIKE.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
koje lazi majko mojaaaa
@halo ipak je tvoj komentar najbolesniji, ti si psihopata covjece
kao i uvijek serem vlastiti proljev na usta umjesto na usranu guzicu
J..o li vas otac sve skupa,drago mi je da sam otisao od bolesti kao sto ste vi ovdje,mislio sam dolazit u BiH ali otkada poce da citam komentare zamrzio sam i samu pomisao da odem u mjesto koje sam volio i vise nego samog sebe. Dabogda vam se desilo jos 10 ratova i svi se potamanili izmedju sebe G...na G..ovnarska
Hrvati se sprdaju s nama, a glupi bosnjo ce u sve povjerovat.
fis kultura
I tako sam ti hodo,kad tam imaš šta i vidit!E,reko ja sebi,ne mere više tako.A onda je došo onaj mali Ibrin pa me priupita nešta.Zaboravio sam o čem je riječ.Šta sam ono hotjeo rijet?A jah.Onda Zumra kaže bolan ne bio kućeš i ti tam š njima?A đe to bona ja ću ti njojzi.Pa anam kod anam njiha!Uh bona nisam ti ja ni mislio s anam njima.Već s kojim si mislio?Ama šnjima sigurno neću! (Morete vako dokle hoćete,a nikave fajde!)
koga boli q.
Bono jarane, nije ti ovo Sarajevo iz 1996. godine. Ne bi mogo vise napunit ni salu Druge gimnazije, a rizikujes da popijes batina od vehabija.
U2 nikad nije bio dobar band, samo da su naučili svirati instrumente kad su kontali oformiti band govori koji su to muzičari, par novih albuma im je loša kopija prijašnjih tzv. uspješni albuma i mogu još samo prodavati maglu po balkanu ljudima koji nemaju nikakvog izbora!
JEDVA CEKAM DA PONOVIMO SPEKTAKL. DOBRODOSAO BONO!!!!!
E raja sta ima, ne mojte zamjerit mi na jezik moj sto pricam ovako. Zelim poruciti da uskoro doci u vasu zemlju, pa da prasim zajedno s vama jedan koncert. Vidimo se skoro. Vas Bono, ocam\'.
BONO, WE COUNT ON YOU SARAJEVANS
Kad ce svirati u PC-ju i ocel\' guzlat Jadovan ko predgrupa? Ja bi mogo sredit da dode i nas Kacabanda, kaze da ima sve albume U2-a. Nama srpima jedino ime ne odgovara, malo nam ustaski. Al jebaji ga mi smo evropljani i ja volim hriscane sve sveta ovoga, kontate.