Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrainian svaka čast, brani svoje kako zna i umije. Nije lahko se nositi sa svjetskogm silom genocidnih namjera
hopsa sa 😂😂😂😂
Imaš mnogo izbora, možeš pjevat na Krimu, u Kazahstanu, Tađikistanu, SJEVERNOJ Koreji i Republici Srpskoj.
@RUDJERBOSKOVICH Šta hoćeš reći jaHrane ? Da Hari Mata Hari treba da pjeva u Nikaragvi ? Imaš bolesno razmišljanje a tako pametnog čovijeka ime kao nick koristiš !
Ovako je trebao i Dodik kad su mu zabranili odlazak na Trumpovu inauguraciju u Ameriku fino zapucati u Pridnjestrovlje... "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineeee..."
hahahahaha
@VolimPxxxx "Eurosong nije takmičenje pjesama i pjevača, nego takmičenje političara. Ne sviđa nam se takvo takmičenje", rekla je Ljudmila Dobrovolskaja. Izgleda da je i Ljudmila imala prilike čuti Dodu kad padne u sevdah...
Krim je qurac Rusije😂
Trebalo je Ukrajini uzeti domacinstvo, al vise nista nema bez politike, pa je i ovaj Eurosong jasna poruka Rusiji.
Josip Broz Tito, kriptokomunisticki diktator i 10. najveci masovni ubojica u posljednjih 200 godina u svijetu. Zlocinac Tito je pobio 1 milijun pripadnika i simaptizera Hrv.ustaskog pokreta, 850.000 pripadnika i simpatizera Srp.ravnogorskog pokreta i 150.000 ostalih (Mladi Muslimani, Domobrani itd). Sirimo istinu o ovom zlocincu i monstrumu.
@PensilvanijaSlabo je odradio posao..
jel ti zna majka da se drogiras
Pjevaj k-cu, muda nek te slušaju.
gadan komentar
Tako treba, ko yebe to idiotsko takmičenje.