Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedite govna svi vi koji nesto prdite protiv merlina. Covjek je insitucija za mnoge pjevace na ovim prostorima. Napunio je zenicku arenu, napunit ce kosevo, napunio je 5 beogradskih.. a vi seronje prebacite na obn i gledajte zvezde granda.
Svaki pjevač ima svoju publiku.
Na Hadzijinom kencertu se fataju u zraku..... tobejarabi
i ovaj je dosadio...
Pun te je k.... Dino!
Bina mu je bas vrlo :D
Ovi baletani su se posevili poslije koncerta
Odoh u njemacku
povedi i fatu da vidi malo svijata
SAVJET SVIM BANOVANIM KLIKSOVCIMA , PONOVNA REGISTRACIJA MOGUĆA PREKO APA NA SMARTFONU, NE PREPOZNAJE BANOVANU I.P. ADRESU.POZDRAV DOMOVINI.
Ova djevojka na slici 7 sa njim, Akademiju završila, svirala kod onog papčine Bičakčića (silom prilika moradoh na "poslovni kafanski sastanak". Talenat, od kud s ovim kvazi likom? Ah, da, lova.. izvinite na pitanju.
Meni se fakat ono pomalo povraća od njegove "umjetnosti", ali 10.000 ljudi u Zenici... Svaka čast, Metallica moj dobar prijatelj.
Meni je ljigav!
@Countryman Ljigav neljigav, 10.000 ljudi, ko je tu ljigav. :-( Metallica moj dobar drug.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stari patriota iz Švice
jel bila sergija za celik?
ne volim ga vidit na slici. al ne sumnjam da je napravio https://www.youtube.com/watch?v=wwObjpNW0S0
Kako su ovi ljubomorni, jadni ne znaju pjevati pa pljuju Dinu što zarađuje novac. Uzmi Dino neka ovaj zavidni svijet iz Bosne još više pati ispred računara..
e tugo moja ko ovog plagera jos slusa u pm