Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada jedan Red Bull radi vise za sport, zabavu i kulturu u nasoj zemlji nego sama drzava, tacno za sjest i plakati. Koliko mladih ljudi uspijeva da izgura svoje snove uz pomoc sponzorstva ove kompanije, svaka im cast, ne samo kod nas, nego svugdje.
Cool
Kakav jad…jedna institucija poput sarajevske filharmonije iza ovih klošara… i ovi klošari da urlaju po narodnom pozoristu… pa koja budala je to dopustila??
Da zive 2 zivota nece biti najveca imena scene.
Frenki i indigo in the house with dj krmak
FM jam jedini ima ugovor s red bullom od rap a
Do jaja
A dje je babuka skillachi??
Dobro si buraz, Skilla najjaci reper u gradu. Respect za sve
ma najjaci frajer, ovi se slomise repajuci kako su najjaci nema nikog jaceg tu su nece nigdje, a skilla repa kako opusteno ide kroz mahalu i pozdravlja se sa rajom, baca zajebancije i silji😆 volimo reggae😀
Tako je, dajte malo vise kulture.
čim ste vi ušli u pozorište to više nije hiphop, ali dobro... mora se nekako lova napraviti, ulica neće pobjeći
gdje su jala i buba?