Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad pogledam današnje mlade i poslušam kakvu muziku slušaju baš mi je drago da nisam u sadašnjem vremenu mlad. bio bi to genocid nad mozgovnim ćelijama.
Koji glupan moraš bit da misliš da je tvoje vrijeme najbolje i da ništa poslije ne valja. Ograničenost najgore vrste.
@Hipoteza to si ti rekao, a ne ja. poenta mog posta je bila da kažem da su za mene rep, elektronik i turbo folk muzika udar na mozgovne ćelije, a mladi koji to slušaju neka vrsta zombija. drago mi je da sam mladost proveo u drugom periodu.
Odlicna organizacija samuraj zasluzeno osvojio. Arot razocarao u finalu. Super potez sto su ubacili helem nejse u ovu pricu momci su napravili sou.
Vise ljudi ovdje nego sto ce biti na Jahorini do kraja godine. Jahorina 0,365
@SDApobjeda1 nju niko neće a zvali je da nastupa pred par hiljada ljudi. Tebe vidim hoće kad komentarišeš po klixu cijeli dan. Garant čekaš 18h da odeš cuclat nargilu s bradatim debilima.
Neka se mladi druze, neka i ovakvih manifestacija, ne mora se svakom svodjati, bitno je da se nesto dogadja, da se ima sta pogledati, svaka cast Tz
URBANA KULTURA JE SHISA BAR A NE OVO STO ANDERGRAUND SIROTINJA PRAVI S 10K PREGLEDA NA JUTUBU. PA KAZE : ONA JE SKANDAL TTRT TT SKANDAL TTTTTNT