Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUBIOZA KOLEKTIV JE SVJETSKO IME
I ovo oni nazivaju festivalom hahaha
Sretno Dubioza! I sretan Dan nezavisnosti svim dobrim Bosancima i Hercegovcima koji se nisu ogriješili o svoju domovinu!
ono cisto da se zna da su napravljeni bootovi laznjaci da sire mrznju na ovom portalu od kvazi pametnih likova, i nije jedna strana ih napravila vec sve 3 nemojte biti ovce da i vasa djeca zbog politickih igara nemaju buducnosti
Četnici su u šumi, kada idem prema Dubrovniku vidim ih kako vire iza stabala. Pazite, puno ih je Tjentište i idete na svoju odgovornost, a ako već i odete ponesite automat sa sobom ili bar štoljpi!!!
@Barba, ipak moram priznati da se šalim. Mislio sam da će neko prepoznati moj sarkazam. Četnika na Tjentištu možda i ima ali ih ja nisam vidio. Pogotovo da vire iza bukvi.
glaj Dzeke
@KSAhunterr ....a pogledaj ovu sta je uradila za publiku : https://www.youtube.com/watch?v=OiKRaGYJlSs
@HDLIVE uh nije vam lako bgm