Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije koncert.. pravi koncert je da pjeva haris gljiva ..
bolji dio koncerta ?!
koncert je bio s.r.a.nj.e pola publike je spavalo.
Ovaj novinar-piskaralo izgleda uopće nije bio na koncertu. Pjesma \"Bi mogo da mogu\" je izvedena negdje na sredini koncerta, a posljednja pjesma je bila \"Apokalipso\"... (Kako te nije stid napisati nešto u što nisi siguran/na? I kako uopće vjerovati ostatku teksta?)
koncert je bio vrh! ja ne znam sta je novinar ocekivao, trubace, mozda :). klix sucks!
meni je puno bolji bio prvi dio koncerta tj. onaj na kojem su predstavljene pjesme sa novog albuma. e sad, takav je album da jednostavno sjednes i slusas sto ne znaci da nisi zainteresovan ili da ne uzivas.
Ma kakav Rundek..taraba
Ovaj clanak vise lici na policijski zapisnik nego na novinarsko djelo. Konvert je bio puno bolji nego sto se ovdje \"raportira\"
Raspitajte se malo koje su pjesme Rundekove a koje Haustora ne lupajte