Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA KARTE NIJE KRIV BALASEVIC, TO JE \"GLADNI\" ORGANIZATOR NAPRAVIO, LICNO GA POZNAJEM I MOGU RECI DA JE JEDAN OD NAJVECIH UMJETNIKA SA NASIH PROSTORA, VELIKI COVJEK I RODOLJUB. DOBRANO SE NAPATIO OD 92 - 96 ZBOG SVOJIH IZJAVA U VEZI RATA U BOSNI, A POSEBNO O NAMA I NASOJ PATNJI U SARAJEVU. BILO MU JE PRIJECENO I NJEMU I NJEGOVOJ FAMILIJI, NO NISTA MU NISU MOGLI...STOGA OVI NAPUSENI MAGARCI KOJI NE RAZUMIJU ILI NECE DA RAZUMOJU NJEGOVU PJESMU I LIRIKU NEK SE NAJEDU VANAGO, VI NACIONALISTI SVIH RASA I BOJA...MA JEDINO MOZETE KROZ KUR..AC MU..DA NAPUHATI...JEL VAM JASNO, A POSEBNO ONI KOJI DOLAZE SA AVAZOVOG PORTALA...MARS STOKO NEOTESANA. ...GENERACIJO, VAZDA DOBRO DOSAO U SARAJEVO, TAKVE TREBAMO...ZIVIO I TI I PORODICA.
prevelika guzva i veliki propust organizatora sa prekomjernom prodajom karata,ali s Doletove strane kao i uvijek vrhunski spektakl sa mnogo emocija i ljubavi.
Bravo Narcis
je zesci fol....
Ti stisni, pa nosi majicu s natpisom \"Novi Sad\" po Bosni... kad si vec toliko pametan.
Kome naš Đole nije dobar, neka požuri na koncerte Šake Polumente, Miloša Bojanića ili Jane...samo naprijed, seljačine...
FUJ... SMRDI...
Otpozdrav sa tribine B :) Na tribini B je bila odlicna atmosfera, odlicna raja, nije bilo nikakvih problema, ktatko i jasno, fenomenalan koncert, odlicno smo se proveli, veselo i raspjevano.
Pozdrav svima s tribine B, bilo nam je fenomenalno!
Za tu lovu ( 50km ) se vala moglo napuniti deset litara nafe u dvojku , kupit pet metaka za utoku i ostalo bi još za dvije kahve u kafiću gdje se sviraju razumljive pjesme od dvije riječi.........a more me neko i krivo pogledati pa da ga odma žik žik žik.......i eto deset puta boljeg derneka nego ona gužva na Zetri!!!!
ja sam bik s koride i bio sam na koncertu... moze li mi molim vas neko objasniti o cemu ovaj covjek pjeva?!?!?! pogotovo me interesuje ona pjesma konje vrane, ringispil i eh raspleti kosu sve do kolena ?!?!? hvala unaprijed
Teško je momcima sa koride u čijim mozgovima odzvanja Ekremova \"poso kuća\" shvatiti ono o čemu ovaj čovjek pjeva i ljude koji su ga došli slušati........Tragočno ali nažalost istinito ali to smo mi .....i nema pomaka nabolje!!!!
Dosla sam ispred Zetre nesto prije 8, usla sam za par minuta, ulaz B, tribine, bilo mjesta za birati koja strana ti vise odgovara, smjestili se i uzivali 4h, koncert je bio fenomenalan. Zao mi je svih koji su imali negativna iskustva, upravo iz razloga sto poznajem \"nase\" organizatore dosli smo ranije kako ne bismo imali problema. Prganizacije je bila losa kao i uvijek, 3 KM za flasu od 0,33l vode? Sramota! Ali sve smo to mi krivi, s kojim pravom zabraniti nekome da unese istu tu flasu i primorati ga da je plati KM 3? Ali sve smo to mi krivi, zato nam svi rade sta hoce i kad hoce, na zalost Balas nije kriv sto mi imamo drzavu kakvu imamo, svoj posao je odradio krajnje korektno i odlicno. Svaka cast!
Klasiku voli onaj ko razume.!
nije stvar u brojnosti, ima nesto kvalitetu navijanja... to je valjda sto sam hordas al meni uvijek srce zatreperi kad cujem hordanje ... a sto se tice tebe emireme imam osjecas da slusas rap i to onaj komercijalni tipa eminema i 50 centa
hordas care danas vas je na citavom stadionu bilo 250 hahahhahaha JOKE CLUB
ne mogu shvatiti ljude koji uopste slusaju balasevica tamo nekog lika s bradom i primitivno se guraju da udju na njegov koncert, a s druge strane demo bendovi, bolji prespektivniji, sviraju o boljim i zanimljvijim temama ne mogu skupiti 10 ljudi na svirci !! sramota !! bruka !! uzas !! dokle god balasevic i ostali budu punili zetru, a grupe tipa iggy popa ne dotle ce u ovoj sredini biti lose stanje ... to vam je 100 % istina... veca mi je cast otici na tekmu sarajevo - zvijezda i s 2000 hordasa navijati MI SMO HORDE ZLA SA SJEVERA, UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA, VJECNO JE U NASIM SRCIMA, SA RA JE VO LJUBAV JEDINA, NA NA NA NA NA NAPRIJED SARAJVO !! hebo vas vise balas salas, lik koji tuce sopstvenu zenu !! bljak