Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta mogli smo opet biti predzadnji😂
sta ces kad smo sirotinja nemamo ni za karte
Ma mi i Turci najpametniji ...što da se krećemo evropskim tokovima kad uvijek imamo dajdžu Redžu da nas primi u amanet... a i u Turkoviziju
Ne pamtim kad je dobra pjesma pobijedila na eurosongu, jos sad ziri odabere najboljeg... Sva sreca pa ne idemo na ovaj cirkus.
Ne plaćanje pretplate ipak daje neke pozitivne rezultate pa nas neće biti na smotri debilizma :)
Ma sta ce to nama...imamo mi ZMBT i Zvezde Granda.....bem ti i drzavu i kulturu..👏👏👏👹
kao da BIH netko tamo i doživljava
Ako komu slučajno padne na pamet da i nas prijavljuje tamo, treba mu odmah yeb'at mater ...!!!
NE ZAPOSLJAVAJTE SRBE PO FEDERACIJI!!! Kradu vam auta, pucali su na vas, ne placaju porez, licemjerni su prema domovini Bosni i Hercegovini!
Ma i onako ne znate pjevati koji ce te v... na eurosongu.
Bit ce jednog dana samo ne znam koje godine.
Nakon prošlogodišnjeg debalka i sramote ono dvoje 'umjetnika' iz generacije propalih pokušaja i bolje da se nigdje ne pojavljujemo.
Evo nemogu da dodjem sebi od zaljenja sto nismo na takmicenju gdje samo nenoramlne osobe pobjedjuju😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭
Evo sve suza suzu stize
Up and down here we go...
Kakav Euro song na tom poganom takmičenju se ne isplati bacat pare nakon pedera pobijetit će onaj ko bude sa kerom snimio duet, ubrzo će na tom takmičenju početi dueti kerova i ljudi.
@oldpro Baš vala a može i sa volovima.