Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zenici 20.000 u sarajevu mozda 50.000,slavi se...hocemo li se ikada toliko skupiti i iskazati nezadovoljstvo svemu sto nije dobro u ovoj drzavi?
Vidi ti Zenice. A Tuzla Bogzna koga ce dovesti...garant nekog sirotana koji nije uspio negdje drugde da osigura NG gazu, kao onaj kukavni Amel Curic prosle godine.
hocemo da gram bude gram a ne miligram.
Gasi bre mesalicu motaj kablove hahA
Kakav kreten ovaj Kasumovic? On je obecao Evropsku Zenicu i doveo ove cigane iz Srbije. Jadno i zalosno. Kako ti je vlast mila Fuade lopino stara.
Bolje sjedit u kuci u vrucoj sobi ustedjeti kako i kupiti kilo teletine nakrkat se najest, popiti kasicicu sode bikarbone da zeludac baci kljuc pa zaspati ko dojence nego slusati ove kvazi bendove sto iritiraju. Nekada kad kazes bend podrazumijeva se r'n'r i dobru svirku a danas se svako bavi muzikom. Izaci vani mrznuti se na minusu pa jos i ovog slusati zavija nema sanse.
pravi bend za grad Zenicu. nisu mogli bolji izabrati
Tuzlaci ozlijedili Čelikovog golmana Markovića pred duel sa Zrinjom. Aferim Tuzlaci.
Sloboda - Čelik 2-0 Zeničani počeli sami sebi zabijati, koja komedija
Ne moze jedna super grupa da odrzi jedan koncert na otvorenom svim ljudima dobre volje a da se ne nadje mnostvo smradova,nacionalista,neradnika i pacenika koji ce da pljuju po svemu nebitno da li se radilo o BH,hrvatskom ili srbijanskom umjetniku....ee moja stoko mrznjom zadojena.Pozabavite se vi haskim presudama,podrzajite zlocince i docekujte ih....od vas je i Bog davno digo ruke...fuj
Bacanje para..Odose pare u made in Serbia.Tako jeee zasluzili znaju ljudi
@DZAMSON Odu pare i u Bosnia kad pjeva Merlin, Halid, Dubioza...
spektakl.......i miligram........ne moze to u istoj recenici da se napise
Jedva cekam da opet prave koncert u Sarajevu
i tebi mamu natakarim