Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ste grijanje narodu subvencionirali. Slabo kome će biti do slavlja ove zime.
Evo, meni ce biti. Necu se grijati, necu jesti, bitno mi je samo da partijam i da se drogiram. Hvala najboljoj vladi sto mi je to omogucila.
Očito je velikoj većini odlično u ovoj zemlji dok ne vidim masovne štrajkove, prosvjede, izlaske na ulice itd. Kafići masovno puni, diskoteke, restorani, a da ne govorim o kladionicama. Lijepo mi živimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sarajevo u sve vecoj dubiozi
Ocito je da nisu u dubiozi cim imaju 200 k km kao prethodnih godina za ovu glupost. Ko to jos radi? Samo oni sto peru pare. Uspjelo je to Skaki ranijih godina sa Cholom, Joksimovicem, Merlinom i MataHarijem. Nastup od nekih sat vremena i 100 k u padze. Najlakse zaradjene pare.
Ko zna poslije izbora mozda i neko drugi bude?
Bravoooo
Dosadni su, jedno te isto. Zapadni klovnovi, vecinom alkoholicari, da su intelegentni "nisu". Jednostvano sve sto rade sve su iskopirali, bolje im je da na engleskom pjevaju, na nasem se brukaju, losha tosha i svemirska stanica Bosna, kakav odron, DRZAVU brukaju...
DU BI O ZA! Konačno prava zabava
Opet besposlicari na zadatku, vele sto trosit pare na docek nove godine, mogli ste nama dat... E pa da objasnimo ovako, kad se organizuje docek Nove godine u gradu, broj turista se poveca, ti turisti trose pare, vise zarade i iznajmljivaci, i hoteli, i prodavaci, i ugostitelji, i puni se budzet, i generalno se promovise grad i drustvo. Medjutim oni koje ne rade nista, njima se nista ni ne povecava, pa valjda hoce da im neko dadne te pare na ruke...
Eto ti koji radis sigurno ces nam podasrijeti brojke vezano za povecan broj turista i povecano punjenje budzeta preko nove godine i vezu sa koncertom Dine Merlina ili onog smora Joksimovica. Ili sad svejedno kad nastupa Dubioza za 200000 km. Ako dokazes da se vratilo 220000 u budzet grada ja vise nikad necu objaviti nijedan komentar. Obicna lazljiva mantra i izgovor peraca para.
Oooooooo odoh u rialitiiiii 🙃
Mora da su najjeftiniji bili
Dobar potez, krećući se na putovanjima po Evropi, ljudi u dobu od 30-45 ih slušaju, pričajući tako sa ljudima iz Slovačke, Madjarske, Slovenije, Italije, bit će turista. Neki extra zbog njih posjete BIH.
Bravo za TZ
Fuj,još im samo fale oni rudari ,pa de se iznapijaju ko jade.
🤮🤮🤮🤮
grupa koja pljuje drzavu u svakom obliku je placena od strane drzave da pjeva masi koja bira tu drzavu.
Pun pogodak. Bravo za to. Bit će ludnica od dočeka i pun grad turista.
Ove godine nema potrebe nigdje ici onda
Dobri su ovi.