Nektar Demofest ide dalje
0
"Muzikom protiv šunda i kiča"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast na festivalu!!! samo naprijed!!!
Čestitke za organizatore, posebno mi je drago što se želite boriti protiv šunda i kiča. Najbolji pristup toj borbi je upravo predstavljanje svih normalnih muzičkih pravaca u što boljem svjetlu široj javnosti, kako bi se kroz muzičku kulturu ti ljudi obuhvaćeni najezdom \"šundoidne\" muzike naučili i svakodnevnom ponašanju, kako bi stvorili sopstveni način života a ne kopirali tuđi, i na kraju, kako bi povećali broj iskorištenih moždanih ćelija u svom mozgu.
Neka ide dalje i neka bude sto vise toga,za svaku pohvalu !
Ovim ljudima iz organizacije svaka cast, fakat. Mi iz Sarajeva smo docekani sa takvim gostoprimstvom i uslugom, da smo se fakat pitali jesmo li uopste na balkanu. A ne samo mi iz Sarajeva, mislim da niko nije imao zamjerku i svi su bili prezadovoljni.
A šta KillingJazzHardCoreBaby čeka?
Zar upravo muzika nije, jednim dijelom, dovela do šunda i kiča!?
Jajd\' fino