Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vam je ljudi,neko nesto kreativno napravi i vi pljujete odmah?koliko vas je pogledalo video i preslusalo pjesmu?
fakat smo mi stoka od naroda..mladi momci i djevojke nešto pokušavaju napraviti ali pametnjakovići za tastaturom samo kenjaju...i kakve veze ima to što su iz GŽ...Neke Sarajlije su zaista pravi bolesnici!!!
EXTRA...mislim za trud...mada se ja u ovo nesto posebno i ne razumijem niti slusam ovu vrsu muzike, ali svakako protiv narodnjaka ;))) Sve najbolje i sretno dalje!!!
svaki ovaj peserivac koji nadje vremena da ostavi ovako idiotski komentar bi trebao da zajedno sa svojim (idiotskim) komentarom prilozi link za svoj rad kjoji je bolji od ovoga.
Pogledao, poslusao, povratio
Jako pozitivno ste me iznenadili, osjeti se uticaj Crystal Methoda recimo, a moze se provuci i kao neki malo dublji dubstep. Jedino mozda da je bogatija hi hat dionica, al opet i to je mozda zbog trenda danasnjeg minimalno. Uglavnom idete u dobrom pravcu. Nemojte ocekivat da cete ikad imat publiku ovde, osim ako textove ne pocnete raditi na bosanskom i ti textovi budu bash dobri, pa pokupite malo rock n roll publike.
ma minimalac, i muzicki i literarni. neki ozlojadjeni metalci prave spot o gorazdu snimkama iz sarajeva. nista naprijed!
Porediti ovo i Adi Lukovca je grijeh. Lijepo je vidjeti da se ljudi aktiviraju ali ovo je daleko od kvalitete koju je imao Adi Lukovac. Citava pjesma se svodi na jedan dio koji je u loopu skoro 90% pjesme. Glas, klavijature i igra sa bas bubnjem su jedine aranzmanske dosjetke ako se tako mogu i nazvati...
Ovo je zaista dno dna....nema nista sa muzikom
Mali milion normalnih bendova kojim treba promocija, koji fakat sviraju instrumente, ne zavrću šerafe ko ovi, a nigdje ih nema u javnosti. Ove maloumnike, željne pažnje treba gurat, jel??? Ajde bar znamo da neko iz SAX redakcije vuče korijene iz Goražda.
Slična muzika kakvu je radio Adi Lukovac (rahmetli). Daj
preseravanje
To su ti znaci smaka scijeta dakle, u Tuzli Chuck Norris, u Sarajevu vjeronauka, a u Gorazdu ovi
Lijepa Seko, sta je ovo ?!
Aferim!