Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto niko ne smije napisati da su tonci bkc-a doslovno upropastili koncert losim ozvucenjem do te mjere da je i Josipa na kraju cinicno zahvalila. sramotno da Sarajevo nema dvoranu za ozbiljan muzicki koncert. samo stadione i hale za koride i narodna veselja
Nema veze sa naknadnom objavom ali ja sam licno uzivo u njenim hitovima.
Zar je ova mumija još aktivna?!
poklonila koncert u subotu, a vi objavili u ponedjeljak poslijepodne ahihihihi :)
"Magla svuda, magla oko nas, Iz daljine jedva cujno dopire tvoj glas. Magla svuda, magla oko nas. Prekasno je uzaludno, Sve je dublji jaz." 😃😃😃😃 Jos jedna nasa legenda 😊.
A KO STE TO VI JARANE?
@BORDO DNK hahaha nek nije frka, imam dovoljno plusica ☺. Nek oni slusaju Karleusu, Stoju, Seku itd. Ja volim i slusam nasu staru dobru muziku od zabavnih, narodnih i sevdalinki naravno. I kroz tu staru dobru muziku prozivljavam ona stara dobra vremena 😊. Nostalgija je cudo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada se ja šećem ljeti po ulici s neobičnim šeširima, a vani je plus 40 stupnjeva, ljudi se okreću, nekada i neugodno komentiraju, hvataju se za glavu i govore: "Bože, koja ludnica, kaj je ono stavila na glavu?" A ja samo pomislim: "Vidiš, vrućina ipak utječe na ljude." Antologijska izjava jedne dive, u prevodu svako nek svoju brigu brine.
LEPA BRENA JE DIVA
@TRAMALEO1 sjećaš li se Ljepotana Smita iz Bijelog Ocnjaka? Nije nosio nadimak zato sto je bio izrazito lijep. Tako je i sa ostalima.
zena neobicna glasa............prava umjetnica............neobicna i interesantna i danas dan.......
Mi koji smo odrastali uz Josipinu glazbu znamo o kakvoj se jedinstvenoj i neponovljivoj divi radi. Takvih je sve manje i na globalnoj razini, a kamoli na cajka Balkanu. Kad ponestane rijeci da se opise istinsko divljenje, nekad je dovoljno reci samo - hvala.
JA SAM MORO POSLIJE KONCERTA JOSIPE LISAC OTIC NA KONCERT SABANA DA DODJEM SEBI