Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIT? Mozda u Sirokom… gdje oni hidrogenizirani sa pramencicima mogu da se pale na ovakvu gangu
Nevjerovatno koliko su nekima kriteriji nisko pali kad se i ovo smatra muzikom dobrom pjesmom.
A jest nas zasipaju hitovima za ovo ljeto.Sve bolji od boljeg. Najjace je sto se toliko ufuraju,pa na samom pocetku kazu da su izdali hit.Valjda vec znaju unaprijed.
jelle smotaj... :)
Nigdje Mayera...
Not my cup of tea.
Idemo kod mene jer zatvara se bar tra la la... One night stand song for yebace i yebacice. Ne sudim, samo konstatujem. 😁
u rangu sa Shape of you samo kratke riječi hop-cup-ćao
ljetni hit postaje kad pjesma bude prihvacena od ljudi i kad se mogla cuti iz vecine kafica. do tada je obicna pjesma koja po mom misljenju nije losa :)
@CXC Las Ketchup - The Ketchup Song 😁