Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može vise ni stajati
pa hoce li ikad odrasti ovi tipovi i poceti se ponasati i zgledati u skadlu sa svojim godinama? Al hajd ovaj svjesno klauna igra da uzime lovu, al sta sa onim jadama u publici sto im pljescu i opnasaju ih u realnom zivotu? :(
@gooUser1563373094 ovaj tip je ispisao istroiju rocka, metala i svjetske muzicke scene uopšte i normalno da je ovo sve samo šou ... zabrini se ti za one što iz publike plješću silikonima i zavijanju na ekavici jarane.
@gooUser1563373094 ne ulazeći u to jel on jedan od divnih ili Kepetan Kuka r.n'r-a, on je dio Black Sabbatha a zna se gdje oni spadaju i uticaj koji su izvršili - ne poznajem metal bend od 80ih pa ovamo koji nije rekao: da nije bilo njih ne bi bilo ni nas. Meni uopšte nije loša ni njegova solo karijera posebno ona kratka faza sa pokojnim Rhoadsom. No cijenim da se tebi ne sviđa, bitno da poznaješ ono o čemu pričaš za razliku od nekih koji se prvi zalete da pljunu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sejtanska izgoretina.
odo canu upalit da dodjem sebi... 😱