Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je najveca placipi.cka na tzv muzickoj sceni
@nanomesh: Kao sto je i Novak Djokovic, tipicni primjer "Slavena" :) Svijetla boja koze, ociju, kose ... Zar ne? Magarac.
Ne valja nama niko svakako... Kad je bio u braku s Dzekinom sestrom nije valjao, jer je materijalista...kad se razveo - opet ne valja...U moru turbo folkera pjeva pop i to realno dobro pjeva, ali jok - hajmo ga popljuvati, cisto da nesto pljujemo...jer nam je mnogo lakše pljuvati po svemu i svačemu, nego bilo šta podržati....a sto se porijekla tiče - po nama valjda samo potomci starosjedilaca Sarajeva mogu pjevati (a i njih pljujemo), a ovi sa strane mogu sve ostalo... cccc
Da bas tako draga dusice...svako ko ima realno misljenje...zasnovano na faktima...ljubomorna dusa...pljuvaci...itd...its...osmomartovski pjevac napaljenim zenicama...haj cao
@svastaznam samo hejtersko misljenje je realno....fatak svasta znas! cao!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma materi se ti izvinjavaj
Nekako je odvratan.
Papak je lik.
Pa da je snimio komplet album, pa hajde...oblijepio čitav hebeni grad plakatima zbog hebene pjesme.
Soljanin,...staro,begovsko Sarajevsko prezime...
Skolski primjer kad fino dijete pare uniste.....
Alane Oprosti
Ma uredu je ..
Ovaj je ziv???
Eto jedva čekamo da čujemo hahahahahaha
Zar je Sandžaklijama dozvoljeno da budu ovako senzibilni poput svilenih krila anđela na gorskom vjetrići. Šta bi babo rek'o adano? Sataraš? može?
Alen Oprosti sandzakliji