Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala kakav je da je,ali nema derneka bez njegovih pjesama ,posebno kad se dobro zalomi negdje pred fajront:)
polomicu case od kristala pocupacu BOKOVE od lala :-D :-D
Ja volim onu hajducku kad je kad je jahao vrance i pocepao jelek tesan i ludovao mahnit besan. A usput i ljubio bez mere... :-)
E moj Miki koji si ti majmun..ili su majmuni oni sto ce danas biti gosti na humanitarnom koncertu D.Ares u Zetri???Prije par godina sam vidio tvoje poimanje narodne muzike u jednom" velegradu" u Hercegovini,aauuu jesi zvijezda.seljanke ponjele loptu da odbojke igraju dok ti pjevas,haha.Sreca bio sam samo u prolazu i prije bi na sihir nagazio nego u onakvu buharu od kafane usao..isprdku mali..
Po ovim komentarima vidi se sta se slusa i ko je naselio Sarajevo!! :(
eh da mogi poslati joj bombu ...
haj' ne seri ilija, i ti si podmetnut!
I- Morem plovi ne boji se mina, morem plovi ne boji se mina. Posla majka da potrazi sina, posla majka da potrazi sina. III- Posla majka sina da potrazi, posla majka sina da potrazi. Pa se javi djeneralu Drazi, pa se javi djeneralu Drazi. IV- Cica Drazo, gde je moje dete, cica Drazo, gde je moje dete? Cuvaju ga srpske bajonete, cuvaju ga srpske bajonete!
SMEEEEJJJJ SE SMEEEEJJJ UVEKKK SE SMEEEEEJJJJJJJJJ
Sta ce ba Ilic,za njeg je MC Stojan svijet izmislio!
Inace, uvijek mi je bio odvratan, a i bezze pjeva, odbojan glas i sve ostalo. Ono sa tri kralja, pa on Sabanu i Halidu nije ni do koljena
ko je ovaj jado?
Kralj!!
Ono što se moglo nazvati muzikom i umjetnošću je prestalo negdje krajem 90-ih. Poslije je počela masovna produkcija škarta. Ima samo par izuzetaka. Kada pogledaš većinu današnjih pjevača i pjevačica vidiš niti imaju tekst, ni muziku, niti išta da valja, ali kreiraju ukus.
Da i mislio sam globalno. Kod nas je svakako sve zakovalo u svemu.
Potpisujem,ovo ne da nije folk ovo više nije ni"turbo folk"ovo danas na grandu je najobičnija qrčevača,ne mogu da vjerujem da je ta muzikarina neko zanimljiva,što kaže Nedeljko Bilkić"ovo je budiBog snama". Neprevaziđen hit iz 1974,da da,to je bila muzika: https://www.youtube.com/watch?v=ZtcN_f2Uu18
Kako čovjek koji pjeva četničke pjesme može gostovat u sarajevu ???? https://www.youtube.com/watch?v=Ta5SqVqZiaA pogledajte molim vas
I- Morem plovi ne boji se mina, morem plovi ne boji se mina. Posla majka da potrazi sina, posla majka da potrazi sina. III- Posla majka sina da potrazi, posla majka sina da potrazi. Pa se javi djeneralu Drazi, pa se javi djeneralu Drazi. IV- Cica Drazo, gde je moje dete, cica Drazo, gde je moje dete? Cuvaju ga srpske bajonete, cuvaju ga srpske bajonete! tekst te pjesme jeste vi slijepi ili sta ????
Nego miroslav je kul folker , komunjarska furka, ceca je seljanka a cistija je od njega, nikad necete naci da ceca pjeva djeneralu drazi
..slažem se Miroslave...ali, ne mogu svakome ;-))