Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
profesionalac u svome poslu; bio sam u zetri nedavno, vrh vrhova; svaka cast majstore ....
Miroslave jetru si mi duzan!
http://www.ladivabend.com/
LaDiva bend - najbolji bend za svadbe i veselja! Posetite nas na www.ladivabend.com u repertoaru imamo i Miroslava Ilia.
Ljudi koji tvrde da Miroslav nema nastupa, nemaju pojma o cemu pricaju, nema potrebe da se iznose informacije koje nisu provjerene. Miroslav ima najmanje 3 nastupa svake sedmice, puni sve diskoteke, dvorane i sale gdje god da se pojavi, bilo u bivsim drzavama Jugoslavije, bilo sire. Zar nekome nista ne znaci sto 40 godina uspjeva da izdrzi u ovoj dzungli sto vlada? Slusaju ga sve generacije, pravi nezapamcene koncerte, zato svako postovanje gospodinu Miroslava.
Dobrodosao Miroslave! Ne znam je li dobrodosao pod BB ali cemo ti naci negdje mjesta.
Miroslav je jedan od velikih pjevaca narodne muzike, ali ze mene najveci od svih je Saban Saulic, on je neponovljiv!!!
Pomeni najbolji narodnjak sa muške strane je Šaban Šaulić a sa ženske,al nje više nažalost nema, ostala je pesma njena da se pamti naša Vida dok je peva srce kida
Pozdrav, u ime orginalnosti pokazite tekstove a prije svega intervjue onako kako so govoreni. U ovom konkretnom slucaju (M. Ilic) sigurno nije govorio ijekavicom sa vama, zar ne? ;-) ciao Nomorate \"prevoditi\" sa srpskog na bosanski.
PODOCNJACI DO KOLJENA.....KAFANA JE TVOJA ISTINA....
SVAKA ČAST MILOSE SVE NAJBOLJE GOSPODIN SI.......
ETO I TI SI MI NEKI PJEVAC
Ne slusam njegovu muziku i ne znam nijednu njegovu pjesmu, ali ako mu je Djole napisao takvu posvetu - svaka cast.
Gospodin, veliki čovjek, profesionalac, legenda!!!
Jesen je plakala s\' tobom jesen sedamdeset i neke tada smo poslednji put setali kraj reke
http://bosnjaci.net/prilog.p hp?pid=44740
CAR