Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Mića slijedi jedna gruba, slušaju se Jala Buba, mladeži si truba... Živio umjetniče još kamaru ljeta !!!
Danas je Sarajevo Tibra, nargila, Jala/Buba i Arapi.
smece ko te jebe 1 %
gospodin
Duhovi ne postoje.
Seksualno nemoralan tip
Zaboravili ste i ovu pjesmu je napisao , https://youtu.be/eQ5DPw6rHvA
Auuuu koliko loŠa furka...
Danas je najaktuelnija ona:"Moj drug je otišo van."
Duh te neće napustiti ali si ti napustio taj duh. Isto to je uradio i TIfa i kao mi Sarajevska raja treba sad da se zgražamo nad tim i sikiramo za vas dvojicu. Puno tražite od ljudi kjoji su vas prihvatili,a vi ste sve to odbacili. Vidim Tifa se ponekad dovuče u Ferhadiju i malo mi je falilo ovog ljeta da ga pitam zašto ne podigne rukave na košulji i prošeta da pokaže taj svoj duh ljudima koje je popljuv'o.
@Posljednji Mohikanac Treba imati samilosti zaa narkomane , naravno kad već nastupe degenerativne promjene u mozgu.Nije to Tifa ozbiljno.Prenijelo ga.
Što ga nije pitalo jel odero Hanku, il je bilo ono: "Gleda a ne da."
Veci intelektualac od svih ovih nasih pridoslih
Tzv.duh Sarajeva se na kraju pretvorio u duha iz boce koji je progutao grad.Aforizam je umro još 1992 prvim pucnjevima na Vracama ,rat je bio bujica koja je podigla govna sa dna.Još se nije pročistilo.I neće naskoro.
Ima li sličnosti između Sarajeva i Berlina? U Berlinu slave pad zida, a u ostatku bišve demokratske republike žale za sovjetskim savezom. U Bosni i Hercegovini svi slave pad Jugoslavije samo Sarajevo žali za SFRJ.
poslije kemine sarajevo ljubavi moja ova je najbolja o sarajevu. iako nisam iz sa, ipak "to je moj grad" jer je stvarno lijep grad i kad god odem pozelim tu i ostati zauvjek. al jbga valja nazad u svoju vukojbinu