Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim ti sve naj bolje da se sto prija opporavis i danam opet zapjevas
...mile, nek' si mu razbio nos...svako dobro ti želim...
poslje tc..tc..tc..vremena.ne mogu da ne komentarisem glupe komentare pocev od ivice osima i itd..to mogu samo da komentiraju oni koji nemaju ni 20 godina kamol dalje...alo,nek pisu komentare oni koji se sjecaju njega i njegove muzike,braco-pobogu!!!! ko ga ne voli il ne poznaju njegov rad,nek ustedi i postedi svoje vrijeme i svoju tastaturu..!
Izdrzi legendo, ali fakat nikad mi se nisu svidjale tvoje pjesme.
Obicno poslije prvog blazeg dodje drugi MAJSTOR!
izdrzi legendo :)
@ y: Miladin Šobić je dio svog radnog i stvaralačkog vijeka proveo u Sarajevu, gdje je postigao i najveći uspjeh. Tako da...
http://www.youtube.com/watch?v=3-x7qgYzah8
Sretno legendo
brtate violim te još od Subotice 1975., a voli te i Sarajevo
stvarno mi je žao čovjeka, samo me zanima da li su crnogorski mediji ovoliku pažnju posvetili recimo Ivici Osimu kada je imao moždani udar?
Drago mi je cuti da je bolje iako nisam njegov fan.
Sta cemo sa vinogradom i djemperom bez tebe? Ne daj se!
PA ČITAJ OPET STARE NOVINE !!!!!
Ne daj se majstore .Pobjedi boleščuru.A ZAR NIJE ŠTOS ŽIVOTU RAZBIT NOS !?