Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je neki pokusaj da u Hr naprave nesto između Dua Lipe i Taylor Swift🤔 Čak joj pjesma zvuči kao Willow od Taylor Swift 🙄🤔 Na stranu sve, oristojna i lijepa djevojka i želim joj super plasman na ES! 👍
Kakva god da je pjesma djevojka ide predstavljati svoju državu i kakva je god postala Evrovizija kao takmičenje opet je gleda milionski aditorijum.Mi u BiH od 2016 nismo u stanju da odemo na ovo takmičenje jer nam je država u banani,skoro svi u regioni predstavljaju svoju zemlju samo mi fol "ma kakva evrovizija" ..
Mali šlager 2023
mala ode, ali dala da ide
stecaja
Previse je tu Taylor Swift da bi je neko shvatio ozbiljno
Marka koštalo prezime.
Sto bi za nas otpjevao Enis Beslagic : "Nismo isli ni 2022".
Eurovizija = 🤮 🌈
plagijat. pjesma od Taylor Swift
Kad bude takmicenje ocekujemo da Mia kaze koju u Torinu o konstitutivnosti *rvata... Inace bezveze ide.
Marku ne može ni opepelit pjedmom, šteta što taj momak nije pobijedio, ali govori si da je Mijina pobjeda namještaljka
Nikad čuo, nikad vidio? Jeli udata, iz fine famElije?
sto bi rek'o milanovic...nemamo mi nista .. :/
Who gives a fu*k…