Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li smo zaslužili bolje. Što to mi radimo da bi nam bilo bolje. Što recimo ovaj portal radi da bi nam bilo bolje? Dozvoljva nacionalističkim i partijskim trolovima da siju mržnju, strah i beznađe. Mogao bih do sutra postavljati pitanja ali nažalost na malo tih pitanja imam ohrabrujuće odgovore. Svi se vi za vježbu upitajte što ste učinili da vam bude bolje? Ako uspijete nabrojati više od 5 stvari onda postavite isto pitanje što ste učinili da svima nama bude bolje. Ako nabrojite 5 i više stvari svaka čast. Ja nisam uspio. :)
čekaj, jel se meni učinlo ili se na kraju ovog "neovisnog spota" za bolje svima bez obzira na blablabla... pojavo sdp-ov "neovisni" novinar? super spot al mislim halo ba pa dokle više da nas toliko podcjenjujete... pa ima i ovaj narod dvije sive...
ofirni SDP-ovci..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasluzili su bolje iskljucivo samosvjesni ljudi,koji su u ovoj zemlji manjina,i koji znaju ko nas je 20 godina pljackao i unistavaju.Aoni koji zive od danas do sutra,sto im je vaznije kako je igrao Mancester,pa se nakon 20 g probude i kazu "svi su isti" nisu zasluzili da imaju drzavu nikakvu.To je stoka.
Bravo care! Lijanovići su krenuli da se osipaju, za njima će i svi ostali. Definitivno zaslužujemo bolje
Mladi jesu zaslužili bolje, ali to će ostvariti tek kada dignu svoj glas. Mladi, UJEDINITE SE i podržite mlade kandidate na izborima.
odlicna pjesma...sve receno... ujedinjeni do bolje buducnosti..
Dobro rekose.... mi p zasluzili bolje... samo ujedinjeni mozemo izgraditi bolje..
Spot i sve ostalo za 5.
Irina, pa zašto tebi treba da se uvlačiš u ovakve budalaštine? Godinama čekamo da se reinkarnišeš i ti snimiš pjesmu za izbornu kampanju.... Ne mogu ništa ružno da kažem jer previše poštujem tvoj glas i nekadašnji rad, ali taj glas nije stvoren za politiku, nego za muziku.
Naime ako ne izađemo na glasanje šta činimo,dal´ mislite da je bolje ne reagovati,nedati svoj glas,gledati sa strane,pustiti da drugi odlučuju za nas,,,,Meni je bitno , meni nije svejedno,a i svako tko imalo razmišlja morao bih da zna da je svaki glas bitan i vrijeme je da se pokrenemo #Pokreni Se !!!!
Naravno da smo zasluzili. Samo se u BiH moze desiti da najveci kriminalac oformi svoju stranku i glumi postenjacinu.
Bit ce nam bolje kad se iskorijeni nacionalizam.
Ovaj sa frizuricom nije zasluzio nista bolje. Kad svjesno odlucis da izgledas kao Alf i Bosna je previse dobra za tebe.
Podmladimo politiku ! :)
Naravno da smo zasluzili bolje i to svako od nas.
Naravno da smo zasluzili bolje! Otvori oci covjece! Pokreni se ;)
Kad vidjeh Bakira mrak mi pade na oci. Otpisano.
Super spot, svaka cast. Ako nista ova stranka broji najveci broj mladih ljudi