Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odraz kulture danasnje omladine, doduse i da je neka nasa pjesma to bi bio Jala i Buba.
A omladina se sama odgajala pa je takva kakva jest. Mladi su produkt roditelja i sredine u kojoj žive. Sto su nam norme izvitoperene je greška svih nas. Sad to samo na mlade svaljivati je najlakše ali nije čitava slika i ne doprinosi ništa da nam sljedeće generacije budu bolje. Napravi ispitivanje koliko je roditelja otišlo sa djecom u Muzej, Pozoriste izložbu i tu ćeš naći odgovor.
Sta nije uspio Sloba, odradio je Pink. Ono slavi Bajram uz cajke. Narod nam je dibidus poseljacen
Hebo me svak ako sam cuo i za jednu 😂
zapitati se
ima Jala Buba Sajfer Igor Buzov Inas
Ova tea tairovic toliko kobilasto izgleda
Omdadina koja knjige u životu pročitala nije I nije čudno da slušaju srbijansko turbo folk smeće!
Ma talašika...
Strasni izvodjaci
Pa ne znam koliko je to problem. Evo ja mislim da je to dobro. Da u BiH ima još umjetnosti a ne kića i šunda. Ako je Tea umjetnica onda neka nam je Bog na pomoći. Generacije koje to isl slušaju će da nas kasape.
Ide sve u k kransi
To je to glasačko tijelo koje nam neda naprijed već 20 i kusur godina u Srbiji , BiH i Hrvatskoj. Oni su ti koji slušaju šund muziku.
U HR isto stanje
Dotakli smo dno kad ovo smeće slušamo...
Omladina koja je bila oslobođena muzičkog u osnovnoj školi.
A sta su to nasi bh pjevaci novo izbacili ?
treste: turci, grci, arapi i bugari.