Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pjevacice i qu.ca.
......strašno je zapaženo prošao prošli album da jedva čekamo novi :p
Kako svaka zemlja zna stvoriti odlicne pjesme, koje iznova pomjeraju granice, a mi furamo jednu te istu dosadu jos od 90-ih?
Dosada,dosada,dosada i ubleha
Najbolji spot Maye Sar koji sam gledao je kada je pjevala sa sintisajzerom među gaćama i potkošuljama na otvorenju neke Alma Ras prodavnice prije par godina (sponzorske obaveze, valjda). Sad je dogurala već do "live in theatre", pa čestitamo tananom glasiću sa uticajnim mužem na strelovitom usponu.
jeko muž?
@abebebikila Ahahahahaha,svaka cast haveru,ne bih nikad znao za prava imena tih ljudi.Valjda ih se stide,sta li?Ili se bude popularniji kad puknes ime ono skraceno cool.😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kar.ina od pjevačice
Ona svoj posao radi s ljubavlju...sretno