Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naime, zelimo zaboraviti hit 'benzina' i zadrzati postovanje prema ostavstini dorian greya
Steta onakve muzike. Da su je imalo cijenili, ne bi dopustili da nam u centru grada drmaju Bajrami, Bubamare, Lukasi i ostalo. Plakati od muke poslje onakvih ExYu grupa
Sjaj u tami - plagijat po kojem je Massimo (Dorian Gray) postao poznat. One domaće obrade što je snimio na albumu, ne znam ko ima živaca da to sluša, čovjek je naprosto unakazio pjesme. I sad kad su ove dvije stvari evidentne dolazi do toga da je upravo on najveći zagovornik "autorskih prava" , koje li ironije. Čovek ima 2 normalne pjesme (Samo jedan dan i Stranac u noći), ostalo je sve bože sačuvaj.
a ti imas najljepsu interpretaciju za "Mi nismo sami"...
Gagice, bolja od Jurine?
Massimo, tvoja muzika se nije srela ni na ulici s rokom. Iako nisam stručnjak, po mom mišljenju zvucis ko da pjevaš na šolji kad kakiš.
Sarajevo je bilo centar exYuge za muziku i film to svi znaju
Sarajevo nekad bilo, sad je Dzalalabad
Luna jel koga vrijedjam trenutno? :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (24)