Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate ti si doktor al strpali su vas sve u februar nemam para da te ispoštujem.. Valja na Rundeka, a valja i kakvu trebu voditi na Balaševića...
@jamie15......... Tvoj komentar puno govori o tebi ...!!!
Ovaj čovjek voli Sarajevo, a i Sarajevo voli njega! Zato su mu koncerti uvijek puni. Nekada mi se činio napuhanim, a onda sam ga poslušao uživo, oduševio sam se, i od tad mi je strašno drag. Dobrodošao natrah u Sarajevo, Massimo!
@hercegovina77......... Šta li ti slušaš, ne bih volio bi znati a pogotovo čuti ...!!!
Ako pod 'pop' mislis na Bubu i Jalu onda jeste. To je jedino sto ovaj grad ima plus par andergraundera. Bendovi sviraju glupave ex yu obrade a ni dzigare nema kako treba,stvarno ne kontam poredjenje. Mozda mislis na sarajevo od prije 40 godina?
Massimo je dajdžić od onog Spoka iz "Strar Treka"
pajdo ipo
hal,člm,ć.,iouizvc m,.
Sarajevo je Teheran kako rece onaj svinjoglavi veprasti krmak iz Laktaša
Ne kontam sto te to vrijedja ocigledno nisi bio u Teheranu gdje krscani i muslimani zive zajedno bez ikakvog problema
masimo e legenda
Zna li iko jednu njegovu pesmu. :-) Salim se, opasan pevac, volim njegove pesme jos od grupe Dorian Gray, poput ovih... https://www.youtube.com/watch?v=YZQ69pBpw2I https://www.youtube.com/watch?v=ohJs835BdNE https://www.youtube.com/watch?v=ifxK7PAP31U
pjevac u rangu don almira rize ruze deena fazle nine presesa edvina poa trebao bi on nekom da plati da ga slusa
Ti si vidim veliki poznavalac muzike. Idi kod operatera nek te iskljuci sa svih medija koji postoje, da se ne blamiras
Obozavam ovog covjeka!!!!
Haj ti fino da platis za koristenje imena grada
Kae Sajfa- Ne duvam ko vi ja treniram i klanjam..I pade sa 5kg😂😂😂
Zabolje me. Ja sam bivsi roker koji je presao na Turbo folk.
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Koj ovo? De pustite šta od Hari Mata Hari Hari je legenda car!!!!!!!!!!!
Sebilj je Ka'ba postmodernista.