Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro dosao momcino XD
s tri prsta na binu nek komunjare i ostale balije zabale
Jebale ti Komunjare mamu zaostalu Cetnicku seljacku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ga mašallah
Ma vidi Backovića što se udebljo
moramo mu naci kakvu "trebu" :)
Cetnikusa
Krajnje je neukusno, nekulturno i seljački komentarisati ono što je Majka Priroda dala Mariji Šerifović. Takva je kakva je. Istina je da pjeva fantastično. Njeno seksualno opredjeljenje također nije ničija briga. Ono o čemu se da raspravljati jesu njeni nacionalni i politički stavovi. U Sarajevu nacionalisti nikad nisu dobro prolazili pa ne vjerujem da će i Marija.
osoba koja je javno pjevala radikalima???
Žena peder hahaha.
Vidi mu tetovaza
Vidi momka, vidi mu kaputa 😀
Nemoj te momka zayebavat.Marija pjevaj,boli te qurac.
nemores u svatove bez tuki djafte kurafte
nemores u svatove bez tuki djafte kurafte
Pashaa nemores u satovi bez qrza
dobro pjeva,al đaba...firaonska četnikuša...
jest dobra, pa bolja je od rozge tri puta
Ona ima glascinu kakva nadaleko ne postoji, iskreno najbolja je bila one godine na eurosongu i zasluzeno pobjedila, mislim da moze napraviti kvalitetan koncert
Najbolji ženski vokal Balkana :)
Mario šerifović