Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najnačitanijih, najpametnijih i najboljih umjetnika na Balkanu!
@TuborgNaMozgu Jala je procitao dosta knjiga
Marcelo iz Reala
Koliko god se nekad sjetim familije politickim garniturama...jos cesce se sjetim ovim kvazifilozofima i lafo buntovnicima.
Ljudi nisu dobri ili loši već ponašanje i stavovi koji im svijetle put. Zašto je u BiH i svijetu vrlo ružno za živjeti danas ima više razloga. Jedan je da se duhovnost srca prodaje za religioznu vrijednost. Kako se može drugima zamjeriti(političari) kad ne znamo ni sami postupati bolje vođeni iz uske perspektive života. Duhovno obrazovanje počevši od srca a ne grupacije.
Tipičan predstavnik generacije koja je budna noću, spava do podne i kuka kako nema posla. A frustracije moraju prosipati i analogno i digitalno LOL
Marcelo 15 godina nije izbacio dobru pjesmu. Posto je anonimus. Tinedzeri ne znaju ko je on, izgubio je moc uticaja. Danas u eri instagrama i yt niko mu nece citat knjige. Buba i Ceca kad prdnu vise se cuje nego njegov mlahki intervju. Hebiga marcelo to ti je realnost. Fino sto se furas na te organizacije, al ako hoces stvarno da dopres do mladih, moras puno bolje jarane. Ovo je mlitavo.
Mrsh u genocidiju pa dizi ustanke kod vucica ubleho.
kad je nekome svaka vlast diktatorski rezim ... zaradio lovu na "rezimima"...
Ja ne znam jel on ikad ista pozitivno rekao, ne samo sto se tice izjava, nego sto se tice i pjesama i svega
Ali u čitavom balkanu!!!