Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je super samo tako nastavi.
mediokritet, kao i 99% nase muzicke scene
Stvarno, ko je ova seljanchura?????
Dobra je maja na kvadrat u svakom smislu ( volio bih je bubnut.... ali to je druga prica). Uglavnom ovi turbofolkeri nek se j38u
Fakat,svi vi koji se lozite na srbijanske PLASTICNE TURBOFOLK TREBE mi niste jasni(u stvari jeste-jadni ste).Uvijek cu podrzavati domace rockerske snage pogotovo ako su tako zgodne kako Maja.
ova treba hem smrdi hem se ne kupa hem je lezbaca na kvadrat peksim pravi fuj
Majo, matere ti, ne trosi dzaba internet pisuci o sebi ovuda i hvaleci se. Nestace ti para, ne trosi impulse, stedi stedi steeedi,,,,,. Ustvari ti i nemas para zato sirota i moras pjevati u fuckin\' City Pubu, hahahaha..... Providna si ko prozor i pravo jadna ba. Odjebi u skokovima. Ko tebe slusa bona jadna nebila?!?
glupacaaaaaaaaaa
Pjeva , steta sto se prodaje , ali takav je sou bizzz
Koji ste vi kreteni..djevojka super pjeva i savršena je,i naravno da nije za papke poput vas.Pravi potez iz City puba što su je pozvali,a za takve poput vas sigurno tako urbano i cul mjesto poput citiya nije.Idite vi u Akvu,Bosnu i Bazene...
HAHAAHH joj jesi OUT :)))) Tako si out da ti zavidim
Ko je ova?