Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je muzika prelijepa stvar. Nea veze ko si, odakle si i gdje si.... muzika spaja mnoge ljude sirom svijeta i nema granica. Maja ima svoj stil, pjeva lijepo na svoj nacin koji tako iskreno zvuci jer to sa velikom ljubavlju radi. Postovanje i sve najbolje u zivotu od mene.
@VojnikSrpskeDrzave da izvines mati ti arlauce i to je povezuje sa ostalim kuravama cijelog svijeta
Muzika je super stvar dok je ne upropaste kvaziumjetnici poput ove maje, vrece, imamovica i silnih danasnjih samoprozvanih umjetnika
MAJO OTKUD SE TI POJAVI ODJEDNOM ODJEBI
Ako je uspjela na zapadu ne znam sto joj trebaju placeni clanci po klixu, jos ima vremena "neofirno" komentarisati svoje tekstove ovdje... U bosni ovo svakako niko nece nikad ni slusati, a vjerujem ni u portugalu jos dugo... Druga stvar, do uspjesnih ljudi dolaze novinari, a ne obrnuto :)
Fado izvire iz katoličke kulture, a ne iz orijentalnog okružja bosanske kasabe.
Svs si mi od fadoa.😂😂😂😂
Egzotika
Gotivno… hvala Majo!
Šteta što Maja voli žene....
Jesi li se ikada pogledao u ogledalu i pitao: " ko sam, što sam, gdje sam i šta sam ja uradio za sebe i ovo društvo"......idiote.
Muzika za dušu. Svaka čast.
@asfsgsf Slusaj sta hoces, tvoja licna stvar.
Što se mene tiče slušajte i Elvisa, meni je ovo skroz dobro. Pozz.
ako nisi ucestvovala na hayatovom zvijezda mores bit ti...ne poznajem te...zdraoooo
Živi svoj život, ima cilj, vlastiti put. Svaka čast kraljice, svako dobro te pratilo.
izvanredne glasovne mogućnosti
Ako ona moze zaradjivati za zivot radeci ono sto voli onda super