Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licno imao iskustvo sa Merlinom.Zakacio se sa jednim covjekom Merlin. Inace covjek radio nesto oko struje izasao merlin iz kancelarije kaze mu : Znas ti ko sam ja.Kaze covjek boli mene kurrac ko si ti .Mi popadali.
a znas ti onaj kad je Dino prolazio kroz Brezu zurio na koncert i zaustavi ga policija kaze gospodine ovo vam je kazna za brzu voznju, kaze Dino ne mozes mene kaznit znas ti ko sam ja, ja sam Dino Merlin, a kae njemu policajac ma da si Hule ne interesuje me, pisem kaznu
@bo...... đikane smrdljivi, meščini i ti radiš oko struje i da te je dobro opajdačila!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRAVO ZA DINU BRAVO ZA PUBLIKU
Citam komentare i ne mogu da vjerujem koliko je u BiH narod napacen i ljubomoran, kivan na svakog... Ovo je zvjezda kakvu ovi prostori nece vise vdiejti na zalost...
@VolimPxxxx Zato mi u Hrvatskoj volimo Dina i doživljavamo ga kao svog. Nastupio je u Areni, a tu je doma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdrav raji u trokutu iz slobodne HB.
Ma ni on ko niko nista nece ponjeti sa sobom kad se bude selio
Tip sto je bolji i popularniji, sve se vise zavidnog smeca svojom poganoscu se lijepi za njega. To je fenomenalno, produkcija mu je ne za 10, nego 20, svaki koncert mu je spektakl, a pogledaj gore top komentara? Eto on se zajebava sa elektricarima?
Uglavnom bravo Dino, samo cjepaj.
Jedan je Merlin 👏
Bosnom behar probeharao....
to je jedini imbecilni stih koji BH fanaticosi znaju stid me što navijam za istu repku kao i oni
Sada Dino broji lovu od ulaznica na svojoj jahti, a ostali u koloni cekaju na granici. Kontas razliku???
@drmife. Prije par godina ga sreo na granici, ulijeće carinica u kućicu i traži od kolege mobitel da se slika sa Dinom. Čovjek parkirao A6 allroad i čeka ovu da se slikaju. Ja gledam i ne vjerujem.
Čovjek je najveća zvijezda regiona, sviđalo se to nekome ili ne. A što se polupismenih i nepismenih "mrzitelja" svega uspješnog iz ove zemlje tiče, komentar nije potreban, njima je najveća kazna da jesu to sto jesu.
Zna hadZija pare uzet da valja
Iskace iz pastete ehehe
Dinooo kralju i svijetli obraze jedine nam Bosne i Hercegovine. Sretan bio gdje god Bosnu predstavljao.
Nije on predstavljao Bosnu nego sebe i svoj rad. I svaka čast na tome.
05:30 Lik sa ljiljanima
Jesi li skontao kako ga lik iz obezbjedjenja kulturno skloni. Mislim, volim tu zastavu ali ne moras se bas isticati u stranoj zemlji na lijepom koncertu.
@Viral Za Dina hrvatska nije strana zemlja, ali za nas je zastava s ljiljanima itekako strana i nepoželjna.
Pa sto se cudite komentarima da Merlin ne valja, to je tako u Seheru, jednostavno nije se rodio niko da je u Seheru valjao ali ne moze to danas ovaj papanski mentalitet, koji je sljegao u Seher, skontati. Seheru nije valjao pokojni Davorin koji je razvalio topliste, Indexi bili top3 na svjetskim listama i opet nije valjao a ne Merlin da valja. :)
Merlin je uspio uglavnom zahvaljujući nacionalnom zadojenošću domicijelnog stanovništva, Indexi isključivo zbog muzičkog talenta..
@3xbla m lazes za Davora nisam nikad losi rijec cuo o njemu. Vec kad je nek9 shupak onda ga raja i mezi
Očerupani stari horoz.
Klovn sa sesirom! Plagijator!
Dino liči na velikog Štrumfa
napisem istinu da je dino merlin ratni dezerter,klix obrise komentar,ono bas je lijepo bilo dok se u sarajevu ginulo merlin iz svicarske pjevao
A snimi pakaš pjesmu Gdje si bio ti kad je bilo najteže..
@morski_pas Ne samo da je bio dezerter vec je mogao izaci i uci u Sarajevo po volji a za njegov dzip je uvijek bilo goriva. Sve je to njegov slobodni izbor ali kada majmun poce da dijeli nekome lekcije iz "patriotizma" i gaxi rijec sto se tice npr. nastupa u Srbiji onda je sve kritike i vise nego zasluzio. O muzickim ukusima nevu raspravljati ali za mene licnoje uvijek imao katastrofalan glas. Sto se kaze, ne moze drzati jedan cist ton vise od dvije sekunde.