Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ocekivao da Madona uradi nesto pametno. To se i desilo. Uzela je pare kome se trebaju uzeti i poslala poruke kakve treba. Bravo Madona! 👳
Cilj joj svakako nije bio neki spektakularan nastup nego nova promocija masonskih simbola i poziv svijetu da se pridruži njima. Stubovi uz stepenište, jedno oko, znak X ili ukrštena 11, monasi u crnim odorama, u pozadini svijet u ruševinama... A sve pod nazivom Future iliti budućnost koja nas očekuje.
@DamirS Ah, i zaboravih napenuti javni poziv u njihovu skupinu: wake up!
Hajmo Madona zazivat i dovodit demone ko pravi đak kabale.
me dont like it
Nije nikad ni znala pjevat
Madonnin glasa nije nikad bio dobar samo što ona nije postigla ono što je postigla zbog glasa, nego zbog stava i karizme. To je ono što je čini Madonnom.
Madonna prnula u šišu
“Madonna is noted as the best-selling female recording artist of all time by Guinness World Records”. Pa vi kenjajte do sutra.
Nije nikad ni imala glasovne mogućnosti, ne znam šta je tu sporno?
Madonna nikad nije znala pjevati...sad kao šokirani što zavija, ma hajte...
Legitimno bi bilo da se na jakni jednog od plesaca pojavila i sirijska zastava. 👳
Ne zna primit kritiku....... :(
Nekad bila koka i po.
najjaca bila kad je u sred njujorka trumpu jeballla mamu
Jos samo da se Suzana Mancic vrati na TV da vodi Loto :)