Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politika je kurva
Jel Fudo prestao plakati?
Iako je ES smece i poredak prvih je totalno nelogican, mi i Hrvati smo tacno tamo gdje nam je i mjesto. Po meni je trebala da uzme Australija. Ne ulazim da li im je tu mjesto ili ne. Sanja je bila najlosija kad je trebalo biti najbolji. Na kraju pjesme je isflasirala samo tako. Hrvatska je bila simpaticna ali isto tako bez nekog posebnog kvaliteta. BiH je uradila prilicno otuznu stvar sa svojim miksom svega i nicega. Po meni poredak je Australija, Poljska, Rusija, pa svi ostali.
dobra meni ova srpkinja
Ko jos gleda ovu glupost?
To je za mene ocekivano obadvije pjesme su usle kao 10 iz polufinala u finale. I na svim kladionicama su stajale srbija oko 15 do 17 mjesta a hrvatska je bila od 23 do 24mjesta.
Hrvatska sa jeftinim pokusajem keltske pjesme, a odvratna Srbija sa krestecom kravom bez sluha i onda se cude sto su se lose plasirali.
razlog ispadanja bih u polufinalu?strucnjak
@antemurale karina od pjesme, karina od nastupa, to je razlog ispadanja BiH. Trebal jos sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vise nakaradniji likova ko na esc-u nisam u zivotu vidio,.... a ukrajina i australija je bila vrh kad se javili njihovi transvestiti sa petokrakom na glavi,.... uzasno
Smijali se tudjoj muci sad ste pravi kuuuuu
Ako nista zbog haljine su trebali Nini dat vise bodova al et sta je tu je