Adnan Šaran o jubileju Skroza
0
'Lijep je osjećaj biti pionir u nečemu'
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fascinantno je to sto ce ti bosanac oprostiti sve osim uspjeha. e zemljo tisucljetna...
slusao, ne svidja mi se...previse isforsirano i nezrelo... bolji je drugi sharan... pisam ove...
pionir gluposti
cemu su oni pioniri? u rocku? decko jesi ti normalan il ti noge smrde?
mater vam glupu komentatorsku, da mi vas je vidjet oo hrabri junaci od tastature, da mi vas je vidjet, da mi vas je srest *bem vas jadne i anonimne! bravo necko, dejo i sarane!
vidim da su neki koji komentarisu \'rani\' pioniri,svaka cast stare komunjare. da slusate skroz ili štuke znali bi na ste se rijec pionir u ovom naslovu odnosi
prva dva albuma betoni. narocito drugi. nadam se da na koncertu nazoci dvadesetorica. ovi koji su kontra neka slusaju erogene zone i njihov veliki hit u kojem je stih: svako jutro kad mi se nadigne ja vidim kran paraparaparara
Pipi, pusti muziku, Sharana pod ruku i uhvatite se tribina.
To da nije samo Sharan jedini papcic u Skrozu, vec da se radi o kompletnom proizvodu, svjedoci @Daddy, a vjerovatno bi to posvjedocio i ostatak benda.
bubi je smjesan...poznajem oba benda i de mi reci kako moze 3ca (prosjecnih muzicara) bolje zvucati od 6ce?
papo e muo sviraju sto puta bolje od skroza, ko je bio na koncertu u bihacu nedavno vidio je
gade mi se ljudi, u stvari nazvat ću te ljude pionirima idiotluka, koji pljuju po nečijem radu. šta ste vi samo u svojim jadnim i bijednim, malim životima napravili amebe jedne?
Ali je mali sarajevski papčić napravio bar bogdu kvalitetnog na ovoj mizernoj muzičkoj sceni.
Mediokriteti, a pioniri. :D
Bas bi volio da znam sa to slusaju ljudi koji su pišali ove ovdje komentare!?