Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav, Prije svega, nije ok da nas anonimno prozivate. Ali kada vec spominjete \"dijeljenja love ispod zita\" moramo da reagujemo. Naime, CMF se finansira prodajom sponzorskih paketa (ulaz je od ove godine besplatan) tako da su nasa sredstva ogranicena i nastojimo da ih utrosimo na najbolji nacin. Trenutno nismo u mogucnosti da dovedemo sve bendove koje bismo zeljeli vidjeti u Travniku ali smo sigurni da cemo jednoga dana dovoditi i druge regionalno poznate bendove kao i zvucna strana imena. Kao sto znate, do sada smo doveli Laku, Letu stuke, TBF, Zabranjeno pusenje, Stillness, Zinedin Zidan, KZU i jos mnogo manjih bendova. Ove godine dovodimo 14 bendova i 2 dja, samo tri benda su ranije nastupila na festivalu, tako da nije istina da dovodimo stalno iste bendove. S postovanjem, Alem Lolic Menadzer festivala [email protected]
bas mi je drago da necete... :)
pa normalno da necemo doci :D sta će mi repriza :D
Pa vi kojima se ne sviđa izbor bendova i muzike jednostavno nemojte doći!??? u čemu je problem? imate pravi izbora, nitko vas ne tjera da dođete... a priča vam je smješna, lafo vi stalno pratite ove bendove.. sviraqju svaki vikend u travniku pa više ne možete izdržati... a svi se ubište od organizacije bilo čega u ovoj čaršiji... baš me zanima da li cu vas vidjeti na code-u :))))
To ti krivo sto niko nije zvao tvoj bend da svirate?
Ovoliko kulture na jednom mjestu nije dobro za moj zeludac,povratit cu,sve fol neka kultura,mi slusamo hladno pivo,stuke i rihanu.Fuj,prestanite glumiti gradjane,ja sam sarajevsko djete,odrastao uz crvenu jabuku,plavi orkestar,ali se vremena malo promijenila pa sad uz njih poslusam i halida,miroslava ilica ili sabana.Ako sam zbog toga seljak navalite sa pljuvanjem GRADJANI.
jesu vala dosadili sa stukama. al mi je drago sto ce biti edo maajka
Udaviste nas Stukama, KillingJazzHardCoreBaby-ma, Edom,....... Koga jos to oni zanimaju? Iskacu iz svake pastete, kao i Laka, Halid, Pusenje,.... DOSTA vise!
a daaaaaaaaj ne opet pa utušili su preprošle godine -.-\'
Postovani, Hvala na sugestijama. Mi radimo na tome da napravimo sto bolji festival ali nije lako organizovati nesto. Pokusajte pa cete vidjeti. Uvjeravam Vas da nikakvi menadzeri niti sponzori nemaju uticaj na odabir muzicara ili bilo koji drugi segment festivala. Vjerujte da mi nikada ne pristajemo na takve uslove sponzora, donatora ili politicara. Da Vas podsjetim da je radio TNT jedini nezavisni medij u SBK i dobitnik brojih nagrada i priznanja koja se odnose na nasu nezavisnost. Stoga nemojte molim vas da tvrdite navedene stvari jer je to klasicna kleveta koju cak niste spremni ni potpisati. Sto se tice progruama festivala i ekipe u Travniku. Dovodimo veliki broj muzicara koji nikada nisu gostovali u Travniku. Kada budemo imali bolju logistiku i podrsku imat cemo i malo vise razlicitih muzicara. Ovom prilikom Vas pozivam, ko god da ste, da se ukljucite u organizaciju festivala i na taj nacin dadnete doprinost daljem rastu istoga. S postovanjem, Alem Lolic
@ CMF ekipa Dragi Aleme, niko nije tvrdio da se dila neka lova ispod zita, ali izbor ucesnika neminovno sugerise da bi tako nesto moglo biti u pitanju. Iz razloga sto stalno dovodite iste ljude i sto je nama u Travniku pun kofer KJHCB, Letu Stuka, Skroza i jos nekih. Brate, dosadili su i Bogu i ljudima! Kontas? A posto ponesto i znam o tome, kad bih ja isao kopati ko je menadzer npr. od Letu Stuke i Skroza i kad bi ljudi znali da taj isti menadzer ima veze i sa organizacijom nekih ranijih Code Music Festivala, kao i sa Fabrikom Duhana Sarajevo, glavnim sponzorom, doslo bi se i do nekih dilova ispod zita 100%. Ali da ne kopamo po tome. Ekipa u Travniku samo zeli da malo promjenite furku i dovedete nekoga novog, svjezijeg, interesantnijeg i boljeg. Za promjenu.
@Travnik Jel te to nisu izabrali na konkursu?
Uvijek ista ekipa svira na ovom festu. Ocito se radi o nekim finansijskim dilovima. Jer koji bi to festival opet zvao Stuke, KillingJazzHardCorBaby i ostale neke izvodjace koji su vec bili, ako nema nekog djeljenja love ispod zita??? E, Bosno moja...
@Istina Nemam pojma, to za Dubiozu, ali ja sa braćom Šaran nemam veze. Slušam ih, kad sam raspoložena i to je to Briga me jesu li torabijevci, marsovci ili bilo sta drugo Slušajmo domaće, a da nije nca-nca-nca :)
@Slušajmo domaće Tita mi, draga su mi obojica brace Saran. Samo mi je sega da ovi nasi bendovi (Dubioza i ova dva tu) stalno sami sebe hvale, salju komentare o sebi, glume sopstvene fanove. Zar ne smijem napisati da mi je to bezveze? Zar nekome nije? Dubioza posalje \"vijest\" za medije da je Fatboy Slim \"svirao\" njihovu pjesmu (mada je to kao sto svi znamo laz, jer su prvo oni obradili njegovu pjesmu), a onda se Vedran, Brano i ostali iz benda ovdje redaju sa pohvalama toga i sa hvalospjevima za same sebe. Zar to onda nije jadno? Meni jeste, a kao kompjuterasa koji to po IP brojevima kontam, nervira me sto nas ti \"alternativci\" smatraju sve kretenima. I sad kada ja to napisem, jedina je reakcija \"Idi slusaj nekog Gegaja\", za kojeg ja niti znam, niti sam cuo. Jebi ga.