Komentari (437)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opa, 440 komentara za brenu?! idemo daljeeee 441:-)
E KEMO KEMO BOLAN
Kako smo svi mrznjom zadojeni!!! Klali smo jedni druge, a u pauzama pili kafu i "bratimili" se. Do kad cemo ovako? Hocemo li opet ratovati dok svi ne izginemo? Za 50 godina smo napravili i Srebrenicu(10 000 zrtava) i Jasenovac(1 500 000) itd. Ako ne mozemo zivjeti zajedno, hajde da dostojanstveno zivimo kao komsije ili da cekamo vize za bilo gdje samo da nismo ovdje. Nek' ljudi makar pjevaju u muci nije vazno ko su.
sta ce nam ta srpska kurva, mrs nazad u srbiju dobra je samo da se sguzi. Joj da mi je da joj pokazem kako to MUSLIMAN radi
Brena je stara baba, slusajte bilo sta drugo samo nemojte nju.
Ja sam rodjen u Sarajevu i tu smo u nazad 300 godina. Smatram da je ovo velika sramota za BH narode i moje Sarajevo. To ne mogu osjetiti oni koji se sele iz sela u selo, a to su upravo ovi sto padaju ovako nisko i dozvoljavaju sebi ovakav rijecnik, i imaju ovako primitivne stavove.
brena u tuzli....? ma sve su to srpska posla
Za \ Pa de dodji jebem li ti majku seljacku. Ovdje ce te zbog tvog nacionalizma i "tvoji muslimani" udarat!
TEOCAK, Nancy hej vas dvoje de smirite se, obadvoje imate dobre komentare. Hajde ne jedite se. Jebo srbe, vodite ljubav, Nancy de te ovom momcini posisi a on ce ti picu polizati i da vidis sto je fino.
Nancy droljo oguljena. Sta se ti petljas, kad znam da si srbima za pastetu glancala kurceve. Plaho me sramota sto sam musliman, kad vidim kakva si ti balinkusa! MARS U PIZDU MATERINU...
Sta se ti TEOCAK prosipas? Ti bi jarcu kurac pusio zbog srba? Pa dosta smo im mi pusili u toku rata, i najbolje da se pravimo da ih ne vidimo. Valjda nas nece dirati?
Nece Bosna biti multinacionalna, pa makar ja jebao kozu u supak, i popusio jarcu kurac! Ne, ne...
TEOCAK,,, vidim kontas smradove, najgori su mi ovi debili sto ne kontaju pa se pale i bleje naokolo
.
SRBI SU NAJVECI SMRADOVI NA SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vIDI KAKO SAMO MIJENJAJU NICK, SAD SIMO-CETNIK, SAD PITT B., SAD OVAJ, SAD ONAJ, PA TO JE TAKO PRIMITIVNO I PROVIDNO! MOEZE SE RECI DA SE ONI SAMI SA SOBOM NA OVOM PORTALU RASPRAVLJAJU I JEDNI DRUGIM JEBO CETNICKU MAJKU! SRBI = SMRADOVI UVIJEK STE BILI GNJIDE!