U ispunjenoj Zetri
842

Lepa Brena koncert u Sarajevu otvorila pjesmom "Uđi slobodno", pogledajte atmosferu na početku

N. O.
Foto: I. L./Klix.ba
(Foto: I. L./Klix.ba)
Lepa Brena započela je prvi od dva zakazana koncerta u Sarajevu, a otvorila ga je pjesmom "Uđi slobodno".

Pjevačica je na binu izašla u crvenoj šljokičastoj haljini, a publici je prvo zapjevala stihove pjesme "Uđi slobodno". Sudeći prema fotografijama Zetra je ispunjena do posljednjeg mjesta, a pjevačica je ranije najavila spektakl.

Prije samog nastupa regionalne muzičke zvijezde ispred Zetre su zabilježene velike gužve, a ljudi su u kolonama pristizali na koncert.

Podsjetimo, Lepa Brena je u Sarajevo stigla prije nekoliko dana kako bi sve spremili za zakazane nastupe. Tokom boravka u glavnom gradu BiH posjetila je nekoliko restorana, ali i shopping centar gdje se družila s fanovima.

Turneja "Imam pesmu da vam pevam" kreće upravo iz Sarajeva gdje će održati dva koncerta u Zetri, 20. i 21. aprila, a koji će prema riječima organizatora biti pravi spektakl s obzirom na to da Lepa Brena kroz svoju karijeru uvijek postavljala standarde i išla korak ispred drugih.

"Došle su neke nove generacije koje preko interneta gledaju šta rade neki svjetski pjevači. Željela bih dio te svjetske produkcije prenijeti u Sarajevo koje se te daleke '84. upisalo među svjetske gradove koji zaslužuju da im pravimo spektakl", ranije je najavila Lepa Brena u Klix Studiju.

Pored Sarajeva pjevačica je najavila i koncert u svom rodnom gradu Brčkom, zatim u Prijedoru, Mostaru, a za jesen je najavila koncerte u Zenici, Laktašima i Tuzli.