Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gledao sam sunce na istoku.. kako se budi... i gledao sam oblake i jutro...u tisucu boja... sklapao oci od bola..i skrivao suze... a ona je ostala tamo...daleko u noci... zbog jedne divne crne zene... zbog njene divne crne kose... zbog jednog pogleda tuznog u noci zbog obecanja..da ce mi doci... tuzan i sam...cekam je ja...
@yeba.mene.drzava kakva pjesma, kakav tekst, kakvo iznosenje emocija glatkocom... Rip.
@yeba.mene.drzava ne znam samo koji idioti ti pucaju minus? 😡
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocivao u Bozijem miru legendo 😢
Zbogom legendo..😟
Što je gledo , gledo je .
koja mu je cajka bila najbolja; "suzama sam briso čaše", "ližem staze kojim prođeš", a da nije ona "nije fetiš, ne perem je l grlim ja haljinu tvoju?! teško mi se odlučit, molim pomozite!
Kići Slabinacu i Mikiju Jevremoviću je zajedničko to što su umrli na petak 13
Koliko puta mi je posveceno zbog jedne crne zene... koliko puta mi je osmijeh izmamila pjesma.. :(
RIP Kićo.
Dobar covjek. RIP Bezbroj puta sam slusao njegovu "Zbog divne crne zene".
neka ti je lahka zemlja
RIP legendo
Šta sam votke stuko slušajuć ga ....
najveći hit i najdraža najmilija kićiuna pjesma rodoljubnim baketu, sda i reisu je kićina; "“Ja gledao sam sunce na istoku kako se budi”,... " pa bub u tursku, pakistan, arabiju... a lafo na putu u euroatlanske integracije ali sa bliskim i dalekim istokom.
plačem jer nisam kamen, ali šućur alahu, bake je dobro i namjenski djeluje...
😪
Velika je ljudina bio ovaj covjek, pocivaj u miru... Ovaj novinar koji je pisao clanak bi trebao naucit znacenje rijeci "obozavati" I Koga mozes samo obozavati, a ne ovako ispada pravo glup.
Pocivao u miru Bozijem..