Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve maloljetne seljačine komentarišu. Kad je Scooter harao euro scenom vi niste bili ni u planu. Majku vam papansku, idite na Acu Lukasa.
pricajte sta hocete ali skuter je beton i to ce biti haos od nastupa!
https://www.youtube.com/watch?v=r32LcBqiv7I
HYPER HYPER
nesto novo da dodje na scenu poslije silnih seljakluka i nekakvih jbnih cajki. tacno je da su oni stari, al\' hej, no school like the old school. 16 mi je godina, al\' znam svaku njihovu pjesmu, staro il\' ne, i dalje razvaljuju. Hyper Hyper!
bio sam na njihovom koncertu u Londonu sa 17 godina i meni je bilo extra..Sad mi je 33 pa i nisam bas vise za ovoga..Ovo je za mladju raju..Scooter je ok samo je smijesno pisati da je ovo techno..Scooter je uvijek bio Hard Dance..Otidjite djeco, bolje vam je Scootera gledati nego Acu Lukasa! Ja sam se pozelio malo lijepog techna sa pocetka 2000te! Funky Groovy Techno 4Ever!
kao da vi znate ko je Scooter i kakve atmosfere prave na koncertima papani jedni .... idi te slusat Lukasa,Dzeja,Cecu i ostale propalice
Čuj legnedarni, pa ovo samo rajvosa može dovesti i nazvati spektaklom, đuBAr.
Ahaha pa fu pa jeste vi ljudi normalni kakva to \"imena\" dovodite u BiH pa jel moguće. Dno dna vam je i ukus i scena, a ovo je vrh ledenog gofneta koje servirate već godinama. I da hehbenno ih treba predstavljati jer se radi o navjećem kreču i trashu u EU. pa fuj ponovo.
ma ja ba ta ce Scooter,daj ti nasim papnima koridu Acu,Mileta,Brenu,zvjezde granda ccccc.sreca pa Scooter-a slosam od 97-e i sreca da sam prisustvovao vec jednom njihovom koncertu a obavezno i na ovaj idem pa makar karta bila 100 eura
m u t a v c i KAD d o v e d e t e P E A R L J A M m o r c h e e b u K I N G S of L E O N m o s d e f a F A I T H L E S S m a s s i v e a t t a c k T A D n a p i s i t e L E G E N D A R N I b e n d A n a z v a t O V E l e g e n d a r n i m B E N D O M j e U V R E D A z a o v o M A L O n a r o d a K O J I s e N E l o z e N A o v e S U P L J O G L A V E i s c j e d j e n e A N T I T A L E N T E u z s c o o t e r V E Z E M l i ka S A p e r i f e r i j e R U M E N O G k o c k o g l a v e L O B A N J E i v i l i c e a l a R E G I S T A R K A S A k o j i V O Z I g o l f a D V I C U s a H E K L A N J E M s i t n o g V E Z A n a I N S T R U M E N T t a b l i :))))
JEEEEEEEE BOOOOOOOOOOOO VAAAAAAAAAAAAM FILTEEEEEEEEER MAAAAAAAAAA TEEEEEEEEEER JOOOOOOOOOOOS JEDNOOOOOOOOOOOOM ODDDDDDDDDD SRCAAAAAAAAAAAAAAAA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
..li vas pejovici , lukasi , sabani i murati , ne sramotite se i bolje šutite , pa doći će omladine iz Hrvatske i Srbije na ovaj koncert , isto kao što i mi idemo u Bg i Zg jer kod nas nismo mogli dočekati neki veći koncert i sada kad se i to desilo dežurni kenjci našli se i ovo da popljuju ! Gadite mi se svi !
m u t a v ci k a d d o v e d e t e p e a r l j a m m o r c h e e b u k i n g s of l e o n m o s d e f a f a i t h l e s s m a s s i v e a t t a c k t a d n a p i s i t e l e g e n d a r n i b e n d a n a z v a t s c o o t e r l e g e n d a r n i m b e n d o m j e u v r e d a z a o v o m a l o n a r o d a k o j i s e n e l o z e n a o v e s u p lj o g l a v e i s c j e d j e n e a n t i t a l e n t e u z s c o o t e r v e z e m l i ka sa p e r i f e r i j e r u m e n o g k o c k o g l a v e l o b a n j e i v i l i c e a l a r e g i s t a r k a s a k o j i v o z i g o l f a d v i c u s a h e k l a n j e m s i t n o g v e z a n a i n s t r u m e n t t a b l i :))))
Kakav si ti retard,idi lijeci se.
Daaavno sam počeo da slušam Scootera, 97 čini mi se, pratio sam ih i gotivio iako sam znao da su dosta pjesama plagirali. Danas ih ne pratim, ne slusam, ali cu ici na koncert ako Bog da zbog tih godina kada sam kao dijete slusao Hyper Hyper, Endless Summer, Friends itd itd... Faster Harder Scooter!!!!!
lolol odrooooooooooon znaci kvaziznalci koji su se lozili na scootera c block nanu down low i te ham eljashe zach epite selj acke kocko glave mut ave br njice niste nista bolji i uzvisheniji od ovih danas djib era koji slusaju rihannu biberka cris browna i ostale slj am izvodjache koji danas pune top liste i ispiru mozak malo umni cima poput vas samo vama mut avc ima i zombi mozgicima mogu i prodavat ove supljo glave antitalente iscjedjene cuj scooter legendaran bend ooooooj boze daj mi sto vechi chekich da vas sve po kockog lavim klemp arama pota manim