Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo pjevao Ramo Legenda?
nije, on je pjevao onu jos poznatiju: :) ne nosite mi lijekoveeee da lijeiiicim od tog otrova to ona tece mojim venamaaa hocu da umrem od tog bolaaaa
Ma ukrali od Brege garant
Joooj Spirita kasni 45 godina ... presusila kasa pa da se uzme neka lova na guzove..
Zar su još živi?
@Punto Ma ni burbon im ne moze nista :)
"Stairway to Heaven" je nesto kao "Hotel California", totalna gnjavaza. S tim sto Led Zeppelin imaju jos poneku pjesmu za "Graetest hits", a oni nesrecnici The Eagles imaju samo jednu.
@sasha... drago dijete, koje si ti ono godište?
@kupo Nema to veze sa mojim godistem. Ta dva "mega hita" su bezvremenski dosadna. Evergreen dosadna. I danas kao i prije 30 godina. "Oh, it makes me wonder it really makes me wonder" :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)