Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da netko javno to kaze.Religiju kao religiju su iskvarili ljudi,popovi,hodze i fratri.Uzmimo primjer ovog naseg prokletog rata.Koliko su samo popovi,hodze i fratri svojim huskanjem,laznim propagiranjem vjere u Boga(Allaha) okrvarili svoje ruke.Koliko mladih zivota je zavrsilo pod zemljom radi njih i njihovog primitivnog shvacanja i propagiranja religije.Vjerovati iskreno u Boga,jebo popove,hodze i fratre.
pjevace ona "oprosti mi pape". a i tako ne zna pjevati.
mislim da je Hill-ovka zavrsila karijeru...kao i shineid O'conor...zakljucak:Pa gdje ces na Papu....
sto ce prelazit, jedan je BOG!
Bravo! Takvih bi trebalo biti više nebi li se ljudi okanili kršćanstva i prešli na ISLAM!
još kad bi to slično rekao neko u saudiskoj arabiji za njihovu religioznu miliciju
trebala bi doci i nasem reisu Cericu odrzati isto predavanje, mozda da mu kaze da se drzi dzamije a ne politike
Tako je Lauryn !!!! Lauryn Hill - buduca muslimanka, INSALLAH
Kakve to veze ima shto je ona rasisista.A nije ona rasista,ona je blizanac ili bik,,slagat cu ti,,hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako niste znali, ona je veliki rasista.
Pa od_uvijek je bilo: Hodze i Popovi,najveci Lopovi!!! Lauryn:slazhem se s'tobom!!!!!
komentar
to lauryn hill!volim te!napokon opet jedan jak glas koji svi cuju kaze ono sto svi treba vec da znaju.pogotovo u nasim krajevima!tako su neki samozvani boziji poslanici i kod nas unistili dosa djetinstava,mladosti i zivota.da ne govorim o buducnosti. lauryn hill misli i konta!
Svaka ti cast legendo, stvarno si cool. Mislim da se ovo moze primjeniti na vjerske sluzbenike bilo koje vjere....