Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina da se ukakao na koncertu u Bjelogradu?
Ma vi Sarajlije mrzite Laku jer je covjek iz Gorazda a ne Sarajeva. I zato sto bez problema izjavljuje da mu je super u Beogradu i Srbiji. Da mu je super u Banjaluci i da je sretan sto je svirao tu. A mi ga bas zbog toga volimo! Sretno Laka.
mah laka je the best,cestitam,tvoj sam fannn,extra si ti....ti i mirella ste the best,cijelo sarajevo vas voliii cmokaa
LAKOS, SAK MAJ DIK
Crknite ba
Una i xxx jebem vam materu usranu :)
LAKA = KURCINA LAKINA SEKA = DOBRA PICKA SVE U SVEMU= PROSJEK
Dofu je u pravu. Alternativnija je od Lake i Dara Bubamara, jer fura SVOJ glupi fazon. A Laka bi da je alternativac, ali da ga ipak vole svi. Pljuvao je po Dini Merlinu, a da moze napravio bi duet sa Karleushom. Fuj je lik pravo.
Dofu, jedi govna :)
Delegat, ovdje si jedini ti koji puši kurac, obzirom na činjenicu da u 2:30 ujutru nemaš pametnijeg posla nego branit \"našeg\" Laku. U šta ćemo se kladit da će taj tvoj urbani seljak Laka za 3 mjeseca snimit duet sa nekom sebi sličnom \"zvijezdom\" tipa Dare Bubamare , i još to vama klipanima prodat kao neku umjetničku foru. Glupi bili , glupi ostali ! Pa vama je alternativa covjek koji reklamira Sky Colu i VB Leasing, jao pa streljajte se gumenim mecima koliko ste glupi !! Ko je ono jos reklamiro Sky colu....a da oni papci sa obn talent show....
PUŠITE KURAC VI ŠTO OMALOVAŽAVATE LAKIN USPJEH!
..ovi sto seru, to su seljacine obicne koji veze s muzikom nemaju..ova informacija nije bila za vas..sta vas lozi..nije grand ni euro..ni juzni vetar..vozdra..brao laxone!!!!
Za ove papke sto pljuju po Smrznutim kamilama, evo jednog linka sa ovog istog portala: http://www.sarajevo-x.com/clanak/081013075 Pa crknite! A Laki cestitka.
bravo laka majstoreee..svaka cast!!!!
Nije mi jasno zasto TOLIKO blatite covjeka ... evo ... kontas, pa kontas ... i fakat ne mogu da skontam odakle dolazi taj cinizam, gorcina i ostalo. Kad nesto tvrdim, onda se potrudim i obrazloziti zasto to tvrdim. Npr.: - Laka je jedan veliki supak zato sto .... pa tatatata ... Ovako .... bas mi nista nije jasno ... toliko srati po covjeku koji radi ono sto voli i ... manje-vise je uspjesan u tome. Ako ga ne volite ... ne morate ostavljati ove uzasne komentare ko da vam je duzan milju mara ili sl.