Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kultura na ulice,naucite kcerke da partijaju da se bobaju da puse travu i smrcu bjelo
Kad pročitam "kombinaciju deep, progressive, melodičnog housea i techna, stvarajući setove ispunjene energijom koja pokreće plesne podije i transformira svaki prostor u kojem se nađu" dobijem osip po turu
Da je bio Jala Buba kako već bilo bi 543228 posjetitelja
Samo da se sjetim majke našem narodu predivnom. Mislim na sve tri naroda ali prvenstveno na ovaj ovdje narod na klixu koji bi trebao svoju narodnost osnovati i postati četvrti narod u BiH - klixeri. Ne vjerujete? Pa pogledajte samo ovo: članak o obraćanju Lane Pudar, 49 komentara. Članak o nekom zabavnom događaju u Sarajevu, gdje se ljudi dakle zabavljaju, ne štete nikome, 54 pljuvačka komentara! Dakle, Lanu je ondje bilo teško pljunuti, pa je to onda naravno manje zanimljivo.
ne znam šta je gore vidjeti, ćerku ili sina na ovoj kulturi
Izdajnici, grrr grrr, kako ih nije sramota organizovati ove sotonske muzičke događaje. 😋 Vratite nam narodnjake i mahalu u grad hehe. Ozbiljno govoreći, ovo je bilo solidno ispunjeno ljeto. Držim fige da se ovako nastavi i narednih mjeseci i godina.🤞
Droga na ulicama !
Znaci ovo su oni sto saraju tokom noci po zgradama Sarajeva?
Po komentarima vidim da jedino sto je prihvatljivo prosječnim stanovnicima Sarajeva je Ramazanski koncert i koncert Halida Beslica ili Sase Matica...
Squiggly grijesis! Nisu ovo stanovnici Sarajeva! Ovo se radi o istim ljudima-malim zelenim botovima, njih nekih 50 do 60 koji imaju zadatak iz centrale da sve sto se desava ili radi ili gradi u Sarajevu, kritikuju, vrijedjaju, itd. Zato pusti ove prigradske papke, njih 50-60 naspram 500.000 ljudi! Pusti sicu da zaradi sendvic! Bijedo mala zelena!
Zbari li se sta u ovom Sarajevu?
Scam i lezbe
Forto đe će ti duša otjero si nam krkanluk iz grada
Potpuno propala manifestacija.Od svih programa ove godine jedino na koncertu Regine bilo prepuno.Zašto neko ne organizuje takav koncert Plavog Orkestra a ne da nam serviraju ove budalaštine
Znaci u kulturu su nam ubacili travu, bobe, smrkanje, alkohol na ulici i sve sto ta kultura nosi sa sobom. Bravo za organizatore takve kulture.
niko na silu nije nista probao ;) sve je svojom voljom.
Aha, i čitaju komentare. Svim hejterima provaljuju u domove po noći i prenose boleščure, pazi se.
Skup mladih degenerika koji žive u imaginarnom svijetu, spavaju do 14h,troše novac roditelja, ne znaju raditi ništa u životu i misle da su najpametniji :)
bra'o debilu
Pa kada si tako produhovljen, uleti im na party i povedi masu za sobom na put prosvjetljenja i pročišćenja. Sigurno će te ove izgubljene duše zapratiti.
e golema derneka nema sta